Engleză Online. Profesori Nativi. O investiție rapidă și distractivă în viitorul tău!​

Cursuri

Online de Engleză

cu profesori nativi

GENKI PROGRAM

Suntem singura școală de engleză din România care folosește programul Genki pentru a educa cei mai micuți dintre cursanți – Harvard a demonstrat că programul produce rezultate rapide și eficiente în cel mai scurt timp posibil. Acest program oferă copiilor pe lângă abilitatea de a vorbi în englezâ în primele 2-3 lecții și capacitatea de a înțelege, întreba și răspunde în engleză folosind propoziții complete. 

Genki este un program de care să te lași cu adevărat uimit!

De asemenea, fără costuri suplimentare, cursanții noștri primesc gratuit fișele de lucru, materialele fonice și cântecele studiate, după fiecare lecție.

Despre programul GENKI


Vârstă: de la 4 la 6 ani

Durată și frecvență: 45 de minute de 2 ori pe săptămână

Preț: 49 RON +TVA/oră

 

 

Vârstă: de la 7 la 9 ani

Durată și frecvență: 60 de minute de 2 ori pe săptămână

Preț: 67 RON +TVA/oră

 

Genki English a fost creația lui Richard Graham, un profesor britanic, care lucra în Asia.

După ce a devenit descurajat de rezultatele pe care le obțineau tinerii săi studenți cu stilul tipic „plictisitor” al lecțiilor de limbi străine, a început să asculte ceea ce copiii doreau cu adevărat să spună și a creat un software care să-i învețe cum să o spună într-un mod în care doreau cu adevărat să învețe!

Rezultatele au fost cu adevărat uimitoare și au transformat nu numai modul în care a predat limba engleză, ci și viteza cu care elevii săi au reușit să vorbească și să înțeleagă limba engleză în fraze conversaționale complete, toate fără exerciții plictisitoare de gramatică sau vocabular!

Datorită succesului uriaș al Genki, software-ul a fost lansat în întreaga lume și este acum predat în multe țări diferite de către profesorii de engleză genki cu experiență, precum și primirea recunoașterii de la Tedx, Universitatea Harvard și British Council!

 

Magia lui Genki

Știm cu toții că copiii învață mult mai repede cu jocuri pe calculator și cântece animate și astfel programul Genki este conceput pentru a capta interesul elevilor și a-i motiva să-și ridice nivelul de limba engleză în cel mai scurt timp posibil!

Toate sarcinile de învățare din cadrul software-ului sunt organizate ca activități asemănătoare jocului, care îi motivează imediat pe copii să participe. Sarcinile lecției sunt realizabile, iar cursanții primesc feedback pozitiv de la profesorul lor pe tot parcursul lecției.

Este important să reținețiprofesorul joacă un rol cheie în procesul de învățare Genki, deoarece simpla utilizare a materialelor în sine nu este suficientă. Modul în care copiii sunt motivați să se implice în materiale în timpul lecției este la fel de important ca și software-ul în sine și este această combinație de stil de învățare și materiale care asigură rezultate maxime care sunt cu adevărat vizibile chiar și după doar 1 sau 2 lecții!

 

Mai multe motive pentru a vă înscrie copilul la Genki astăzi:


Cercetat de Harvard University Graduate School of Education & The University of Oxford Department of Education. Licențiat de British Council în întreaga lume, în special Japonia.

 Comunicat de presă al British Council: 

Abordarea Genki pentru învățarea limbii engleze funcționează prin implicarea tuturor simțurilor cursanților și apelarea la o gamă largă de stiluri de învățare. Copiii sunt implicați vizual prin grafica simplă, dar izbitoare, aurally / oral prin cântări simple și cântece și cantități limitate de intrare vocabular gradat și kinestezic prin acțiuni și jocuri. Deoarece toate sarcinile de învățare sunt organizate ca activități asemănătoare jocului, copiii sunt imediat motivați să participe.

Genki English a fost, de asemenea, certificată oficial pentru a acoperi cerințele Ministerului Educației și ale Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR) pentru nivelurile A1 și A2 din UE (Cercetare: IALF-G14-7-8, 2014 Raport privind principalele constatări ale Deparment of Language Pedagogy and Intercultural Studies, PF UKF, Nitra, Slovacia)

Recomandat pe TEDxRyuky

Din interiorul lecțiilor

Întâlnește clienții și profesorii noștri

Rulează videoul
Rulează videoul

1. Rezervați o evaluare

Este foarte ușor! Completați formularul, alegeți un interval de timp disponibil care se încadrează în programul dvs., plătiți la finalizarea comenzii!

2. Obțineți feedbackul

Evaluarea va avea loc prin Zoom, cu unul dintre profesorii noștri nativi, și durează aproximativ 30 de minute.

3. Înscrierea la curs

Obțineți prima lecție GRATUIT după ce vă înscrieți la curs!