Cursuri Engleză. Profesori Nativi. O investiție rapidă și distractivă în viitorul tău!​

Cursuri

de Engleză

cu profesori nativi

Cursuri de pregătire Cambridge 7+ ani și Ted Talk pentru adolescenți 13+ ani

Copii progresează pe scala de evaluare Cambridge în fiecare an, iar în unele cazuri chiar 6 luni, iar aceasta se datorează, din nou, designului lecțiilor noastre, precum metodelor și stilului de predare specific centrului nostru.

Suntem unul dintre puținele, dacă nu singurul centru din România care utilizează software-ul Ted Talk – acesta este construit să ofere folosind o arie mare de subiecte de interes, un maximum de rezultate prin deprinderea artei povestirii.

Ce spun parintii si copiii

Dana Carstoiu
Dana Carstoiu
2022-04-04
Both my Kids have had classes by Native English School: my daugter (8) for cca 1 year and my son (11) for 6 months and they love it. The teachers know how to make the class attractive and the children get confidence with speaking as learning is done having fun. It is mostly for improving conversational skills and less related to writing: there are supporting materials but my Kids do not write during the classes. I believe it is the perfect way for classes that take place after school. To conclude, the experience with NES is a positive one and I definitely recommend them.
Florin Cotoc
Florin Cotoc
2022-04-04
Fetita mea urmeaza cursurile NES din martie 2021 si dupa un an progresele realizate sunt vizibile. Mai mult decat atat, acest curs a reusit sa o faca sa indrageasca engleza si acum asteapta cu nerabdare fiecare ora de curs. Alchimia profesorilor cu elevii este deosebita si lectiile sunt atractive si amuzante.
Ligia S
Ligia S
2022-04-04
Lectii de engleza interactive cu profesori nativi. Se pune accent pe conversatie si pe metode interactive care le plac mult copiilor. Recomand si pentru pregatirea pentru examenele Cambridge.
Ana Maria
Ana Maria
2022-04-04
Calitatea actului educational, grupele mici, metodele de predare - toate net superioare alternativelor din piata. Dupa 1 an de British Council in care evolutia a fost zero, copiii mei invata cu placere si accelerat engleza. 5/5 pentru 2 ani si jumatate de colaborare exceptionala.
Madalina C
Madalina C
2022-01-24
Matei face lectii la aceasta scoala din aprilie 2020, deci deja intram in anul 2 de lectii saptamanale cu Native English School. II plac lectiile, ii place si echipa si faptul ca unii sunt mai avansati decat el este un avantaj pentru ca nu invata doar de la profesor, ci de la colegi. Avem teme de facut sub forma unor scurte videoclipuri pe care le face de fiecare data cu incantare, iar eu sunt fericita ca focusul este si pe gramatica la ore, dar mai ales pe exprimare si vocabular - adica exact ce iti trebuie atunci cand mergi intr-o calatorie oriunde in lume: sa te descurci bine in conversatii. Pentru noi orele cu Native English au combinatia optima de invatat si fun.
Oana Stanciu
Oana Stanciu
2022-01-24
Suntem foarte mulțumiți de școala cu profesori nativi de engleză. Fiul meu a învățat foarte repede și are acum note foarte bune la școală. Sunt sigură că îi va fi de folos in viitor, in orice meserie se va califica. Metoda de predare este prietenoasa cu elevul, se joacă învățând și progresează foarte bine. Recomand cu căldură această școală.
English Club
English Club
2020-09-22
A safe and comfortable space for children to learn and practice their English language skills.

Despre programele noastre
Toate programele pentru copii se desfășoară în grupe restrânse de maximum 8 studenți online și maximum 10 studenți offline.

Cursuri de pregătire Cambridge 7+ ani

Sute de studenți se pregătesc pentru examenele Cambridge, deoarece acestea pot ajuta la:

  • Îmbunătățirea oportunităților de carieră
  • Acceptarea pentru a studia la universități din străinătate
  • Obținerea de vize

Cui se adresează cursurile de pregătire pentru examene Cambridge?
Cursurile noastre de pregătire Cambridge ar putea fi o opțiune excelentă dacă dorești:

  • Să ai un certificat oficial care arată nivelul tău de engleză pentru muncă sau universitate
  • Să-ți îmbunătățești abilitățile de vorbire, scriere, citire și ascultare

Elevii care urmează cursurile de engleză ale centrului nostru progresează pe scala de evaluare Cambridge în fiecare an, iar, în unele cazuri, în doar 6 luni. Aceasta se datorează designului lecțiilor noastre, precum și metodelor și stilului de predare specifice centrului nostru.

Deși folosim cele mai bune materiale de lucru în pregătirea pentru Cambridge, în lecțiile noastre nu ne rezumăm doar la acestea. Materialele Cambridge sunt utilizate ca bază pentru lecțiile noastre, insă extindem subiectele tratate în fiecare lecție cu activități distractive, competitive și interactive, individuale sau de grup, fiecare lecție fiind plină de discuții și dezbateri.

Acest lucru înseamnă că studenții nu numai că învață partea academică a limbii engleze pentru a promova examenele Cambridge, ci învață cum să gândească și să se exprime în engleză, atât în sala de clasă, cât și în afara acesteia, în lumea reală. Acesta este, în cele din urmă, obiectivul nostru principal și obiectivul principal al cursanților.

Vârstă: peste 7 ani

Durată: 60 de minute

Frecvență: de 2 ori pe săptămână sau 120 de minute o dată pe săptămână

Preț: 67 RON +TVA/oră

Cursuri Cambridge oferite: Our World, Fun for Starters, Fun for Movers, Fun for Flyers, Key for Schools, PET, FCE, CAE.

Vă rugăm să rețineți, pentru cursurile online, nu există costuri suplimentare pentru materialele de pregătire Cambridge, deoarece acestea sunt oferite gratuit. Pentru cursurile offline există o taxă suplimentară pentru materialele de pregătire Cambridge, ale căror costuri depind de cursul studiat.

Cursuri Ted Talk pentru adolescenți 13+ ani

Oameni reali – locuri reale – limbaj real

Cu ajutorul cursurilor TED Talk, cursanții experimentează lumea prin conținut și idei de la National Geographic și TED, oferindu-le motivația de a vorbi despre ceea ce este cel mai important pentru ei.

Poveștile de la oameni reali îi inspiră pe cursanți să facă conexiuni cu propria lor viață, călătoriile în locuri reale îi ajută să experimenteze lumea, iar limbajul real îi ajută să comunice cu încredere.

Suntem unul dintre puținele, dacă nu singurul, centre din România care oferă cursuri de engleză ce utilizează programul TED Talk. Acesta este construit să ofere un maximum de rezultate prin deprinderea artei povestirii folosind o arie mare de subiecte de interes.

TED Talks și National Geographic s-au reunit pentru a crea un program inovator de învățare a limbii engleze. Conceput pentru a obține maximum de rezultate într-un minimum de timp, programul utilizează puterea dezbaterilor pe o gamă largă de subiecte din lumea reală care provoacă la reflecție. Seria include 40 de subiecte pe 4 niveluri, fiecare nivel fiind parcurs în aproximativ 32 de ore.

Marile idei stimulează învățarea și inspiră o comunicare excelentă, iar programul TED Talks Learn English aduce puterea ideilor în sala de clasă. Îi ajutăm pe cursanți să-și găsească propria voce în limba engleză pentru a deveni cetățeni globali de succes și viitori lideri de afaceri. Este vorba despre oameni reali, subiecte reale și o reală utilizare a limbii. Cu vorbitori din întreaga lume, acest program revoluționar le va permite cursanților nu numai să vorbească și să înțeleagă limba engleză vorbită cu multe accente diferite, ci și să înțeleagă culturi, obiceiuri, gânduri și idei diferite.

Vârstă: 13 – 17 ani

Durată: 60 de minute

Frecvență: de 2 ori pe săptămână sau 120 de minute o dată pe săptămână

Detalii: aproximativ 4 luni pentru completarea fiecărui nivel

Preț: 67 RON +TVA/oră

1. Rezervați o evaluare

Este foarte ușor! Completați formularul, alegeți un interval de timp disponibil care se încadrează în programul dvs., plătiți la finalizarea comenzii!

2. Obțineți feedbackul

Evaluarea va avea loc prin Zoom, cu unul dintre profesorii noștri nativi, și durează aproximativ 30 de minute.

3. Înscrierea la curs

Obțineți prima lecție GRATUIT după ce vă înscrieți la curs!