Politica de confidențialitate Native English School

Despre această Politică de confidenţialitate:

Prezenta Politică de confidențialitate (“Politica”) explică modul în care Native English School S.R.L. (denumită în continuare: ”Native English School”) colectează, utilizează şi gestionează informaţiile tale cu caracter personal. Native English School se angajează să protejeze şi să îți respecte confidențialitatea. Citeşte prezenta Politică cu atenţie ca să înţelegi de ce şi cum colectăm datele de la tine şi cum vor fi utilizate.

Cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm, Native English School S.R.L. este “operator de date”, adică entitatea care stabileşte scopurile pentru care şi mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate.

În cazul în care trebuie să ne contactezi în legătură cu informaţiile tale cu caracter personal sau această Politică, foloseşte următoarele date de contact:

Denumirea companiei: Native English School S.R.L.
Adresa: Strada Virgil Madgearu nr. 25, București, Romania
Telefon: 0724 00 88 55

Cuprins:
Despre această Politică de confidenţialitate
Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal?
Ce informaţii colectăm direct de la tine?
Ce drepturi de confidenţialitate ai?
Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal?
Native English School distribuie datele mele terţilor?
Cât timp îţi păstrează Native English School datele cu caracter personal
Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?
– Prelucrarea comenzilor şi furnizarea serviciilor
– Programul Native English School
– Serviciul de Relaţii Clienţi
– Site-urile web Native English School
– Cookie-uri
– Marketing
– Alte informaţii cu caracter personal furnizate Native English School

Intrarea în vigoare şi modificările Politicii de confidenţialitate

Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal?

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când te înregistrezi pentru servicii Native English School, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi Native English School, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular sau când colectăm date prin observație (de exemplu, prin intermediul serviciului de cursuri online).

Vei găsi mai multe informații despre situațiile și circumstanțele pentru colectarea informațiilor tale cu caracter personal de mai jos în secțiunea „Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?” Reţine că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le poți întâlni vizitând site-urile web Native English School, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre. În fiecare caz, vei primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor tale și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul tău explicit.

Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că este OK. Pentru informaţii suplimentare, vizitează secțiunile Marketing și Programul Native English School de mai jos.

Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de Native English School şi/sau partenerii noştri de încredere (pentru informaţii suplimentare vezi secțiunea: „Native English School distribuie datele mele terților?” de mai jos).

Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii Native English School sunt următoarele: nume, adresa, data naşterii, sexul, limba preferată, adresa de plată, adresa de livrare, informaţii financiare, inclusiv cardul de credit sau debit sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pe site-urile web Native English School sau efectuezi plăţi pe site-ul web Native English School, sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii Native English School şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi.

Când colectăm datele tale prin observaţie, facem acest lucru pentru a respecta obligaţiile legale sau pentru a asigura interesele legitime, ca de exemplu asigurarea siguranţei tale personale şi a angajaţilor Native English School, protejarea proprietăţii tale personale şi a Native English School, precum şi securitatea sistemelor informatice şi mobile ale tale şi ale noastre.

Ce drepturi de confidenţialitate ai?

Reţine că ai dreptul, în orice moment, să soliciţi de la Native English School următoarele:

• să îți asigure accesul la informaţiile tale cu caracter personal

Poţi întreba Native English School ce date cu caracter personal despre tine sunt folosite și să soliciţi accesul la aceste date cu caracter personal. De asemenea, ai dreptul să cunoști scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal pe care le deținem, părțile sau categoriile de părți cu care datele tale cu caracter personal sunt partajate, perioada de păstrare a datelor, precum și sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la tine.

• să îţi pună la dispoziţie o copie a informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem

Ne poţi contacta dacă doreşti o copie a unei părţi sau a tuturor informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem despre tine.

• să soliciţi rectificarea datelor introduse greşit

Dorim să asigurăm că informațiile tale cu caracter personal sunt corecte și actualizate. Poţi cere Native English School să corecteze sau să elimine informațiile considerate inexacte sau învechite.

• să soliciţi ştergerea informaţiilor cu caracter personal

Ne poţi cere să oprim prelucrarea sau chiar să ştergem informaţiile cu caracter personal pe care le deţinem despre tine. În cazul în care informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligaţii contractuale a Native English School faţă de tine, Native English School ar putea fi incapabilă să îndeplinească această obligaţie contractuală. De asemenea, dacă informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru ca Native English School să respecte anumite obligaţii legale (de ex. legislaţia fiscală), cererea ta nu poate fi gestionată.

• să restricționezi accesul Native English School și/sau al terților la datele tale privind anumite procese sau în totalitate

Dacă ai contestat exactitatea datelor tale, sau nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar acestea sunt solicitate de tine pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cererilor legale sau ai obiectat față de prelucrarea efectuată pe baza motivelor pe care Native English School le consideră legitime, ai dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării informaţiilor tale cu caracter personal.

• să depui o obiecţie împotriva modului în care gestionăm datele tale

Reţine că ai dreptul de a te opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care Native English School îl consideră legitim. In plus, ai dreptul de a te opune in orice moment prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzând profilarea in măsura in care este legata de marketing direct.

• să soliciţi transferul datelor tale către un alt operator de date (dreptul la portabilitate)

În cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul tău sau este realizat prin mijloace automate, ai dreptul de a solicita Native English School să îţi transmit datele unui alt operator.

Pentru a exercita oricare dintre drepturile de mai sus, foloseşte datele de contact ale Native English School din secțiunea „Despre această Politică de confidențialitate” de mai sus.

În cazul în care nu ești mulțumit de modul în care colectăm sau folosim informațiile tale cu caracter personal, ai dreptul întotdeauna să depui o plângere formală la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând pagina http://www.dataprotection.ro/.

Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal?

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine în medii sigure. Informațiile tale cu caracter personale sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice.
Unele date sunt încă stocate pe suport de hârtie, dar tindem să digitalizăm toate datele personale pe care le procesăm. Datele prelucrate sunt stocate în sistemele IT ale Native English School, dar uneori stocăm datele pe serverele furnizorilor noştri de servicii de încredere.

Native English School distribuie datele mele terților?

Protecţia confidenţialităţii tale este importantă pentru Native English School, prin urmare, nu vom distribui niciodată informaţiile tale cu caracter personal unui terţ în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.
Native English School apelează la servicii de marketing iar aceasta înseamnă că uneori distribuim informaţiile cu caracter personal folosind sistemele IT ale grupului nostru. Când facem acest lucru, transferăm datele tale către servere care sunt situate în UE sau într-o ţară care asigură un nivel adecvat de protecţie în conformitate cu legislația UE.

Pe lângă cele de mai sus, putem transmite informaţiile tale cu caracter personal partenerilor noştri de încredere din afara Native English School, care întreţin sistemele IT ale Native English School, sau îţi furnizează servicii în numele Native English School. De exemplu, în scopuri de marketing, publicitate, prelucrarea plăţii, livrare sau alte servicii în website şi în afara websiteului. Cu toate acestea, aceşti furnizori de servicii trebuie, conform contractelor relevante, să folosească datele care le sunt încredinţate numai lor în conformitate cu liniile directoare ale Native English School şi în scopul pe care îl specificăm în mod strict. Îi obligăm, de asemenea, să protejeze în mod adecvat datele tale şi să le păstreze secrete.

Cât timp îţi păstrează Native English School datele cu caracter personal?
Native English School nu va păstra datele tale cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare. Mai multe informații despre perioadele de păstrare pentru anumite tipuri de date pot fi găsite în secțiunea Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Folosim datele tale cu caracter personal într-un număr de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care Native English School le are faţă de tine, dar uneori şi pentru îmbunătăţirea experienţei tale la cumpărături, pentru marketing direct şi motive de securitate.

Prelucrarea comenzilor și furnizarea serviciilor
Când efectuezi o achiziţie personala pe websitul Native English School, în funcţie de cazul respectiv, ai putea fi solicitat să furnizezi anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziţiei tale. De asemenea, pentru a prelucra comanda ta asigurând că informaţiile cu caracter personal şi financiare furnizate sunt exacte, folosim sisteme de plată ale terţilor de încredere pentru a asigura că plata ta este sigură şi că detaliile tale nu sunt folosite în mod fraudulos. Dacă doreşti să plăteşti pentru bunuri şi servicii online, Native English School va solicita informaţii legate de plată, inclusiv numărul cardului de credit sau debit, data expirării cardului, codul CVV, precum şi adresa de facturare.
Pentru a asigura că produsele și serviciile pe care le cumperi de la Native English School sunt livrate la adresa corectă, colaborăm cu parteneri externi de încredere și le distribuim unele dintre informațiile tale cu caracter personal necesare pentru furnizarea respectivelor servicii (de exemplu, numele, adresa de livrare și preferințele de livrare pe care ni le-ai prezentat, cum ar fi ora la care doreşti să primeşti o livrare).

Serviciul de Relații Clienți
În cazul în care contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi Native English School (de ex. cerere pentru instrucţiuni despre servicii, cerere de returnare a unei achizitii rambursabile etc.) prin orice mjloc de comunicare disponibil, vom avea nevoie de informaţiile tale de contact pentru a soluţiona problema cu care te adresezi Native English School. Acestea vor fi utilizate numai în acest scop. În anumite cazuri, vom utiliza servicii ale terţilor cărora le încredinţăm datele tale numai în măsura în care vor fi necesare pentru soluţionarea cazului tău (de ex. servicii autorizate pentru rambursări, furnizori de servicii de livrare etc.), după cum sunt descrise în secțiunea intitulată „Native English School distribuie datele mele terților?” În acest caz, aceştia pot fi si furnizori de sisteme IT care funcţionează la Native English School în cadrul asistenței tehnice.

Conversația ta cu Serviciul de Relații Clienți Native English School nu va fi înregistrată. Sesiunea de „Evaluare inițială” poate fi uneori înregistrată pentru a ne asigura de corectitudinea desfășurării acesteia.

Site-urile web Native English School
Unele informaţii despre tine pot fi, de asemenea, colectate atunci când vizitezi site-uri web Native English School. Aceste date vor fi prelucrate într-un anumit scop, despre care te vom informa cel mai târziu în momentul colectării (de ex. pentru a efectua vânzări online, pentru a salva lista de cumpărături pe care ai creat-o, etc.). În acest caz, nefurnizarea datelor specifice poate limita posibilitatea de a utiliza cumpărăturile online sau de a reduce nivelul experienței tale la cumpărături.

Cookie-uri
Pentru menținerea site-ului nostru și pentru a asigura funcționalitatea acestuia în mod corespunzător, Native English School utilizează tehnologia cunoscută în general sub numele de „cookie-uri”. Cookie-urile sunt fișiere mici pe care le trimitem pe calculatorul tău și le putem accesa mai târziu. Acestea pot fi temporare sau permanente și utilizează, de exemplu, tehnologia JavaScript sau Flash. Datorită cookie-urilor de pe site-ul nostru poţi căuta fără dificultate și îţi putem arăta rezultatele relevante pentru tine. Fișierele cookie de pe site-ul Native English School ne arată ce te interesează pe tine şi pe alţi vizitatori, ceea ce ne ajută să îmbunătățim utilizarea acestuia pentru toată lumea.

Cele mai obişnuite cookie-uri sunt următoarele:
• Strict necesare. Acestea sunt necesare pentru a asigura că site-ul web funcţionează eficient dintr-o perspectivă tehnică.
• Cookie-uri funcționale. Acestea ajută la îmbunătăţirea experienţei memorând alegerile tale.
• Cookie-uri de performanţă. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a măsura modul în care clienţii navighează pe site-ul nostru web şi află ce performanţă avem.
• Cookie-uri de re-direcționare. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a ajuta Native English School să plaseze anunţuri publicitare în alte pagini web pe care clientul le vizitează, sau să evite plasarea de anunţuri publicitare pentru un client care cunoaşte deja Native English School. Verifică cu echipa digitală/de marketing locală cum aceste cookie-uri sunt folosite în detaliu.
• Plug-in-uri de social media. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a conecta clienţii noştri la canalele de social media. După aceea, informaţiile furnizate de cookie pot fi utilizate în diferite moduri.
Cookie-urile stocate pe calculatorul tău pot fi accesate atunci când vizitezi site-ul nostru web sau deschizi un email pe care ţi-l trimitem. Dacă doreşti să ştergi cookie-uri care sunt deja în calculatorul tău, consultă instrucţiunile browserului tău apăsând pe „Help” în același meniu al browser-ului.
Native English School prelucrează cookie-uri numai cu acordul tău. Pentru a retrage acordul sau a fi de acord cu utilizarea cookie-urilor, efectuează setările adecvate în browser-ul tău. Cu toate acestea, unele din caracteristicile site-ului nostru nu pot funcţiona fără cookie-uri. Cerând acest acord, vom prezenta scopul pentru care acest tip de informaţii despre tine vor fi prelucrate şi vă vom informa despre drepturile voastre.

Alte site-uri web
Site-urile web Native English School pot conţine link-uri către şi de la site-uri web terţe. Această Politică se aplică numai acestui site web, așa încât atunci când te transferi către alte site-uri web trebuie să citeşti politicile de confidenţialitate ale acestora.

Marketing
Native English School ar dori să îţi trimită înformaţii despre produsele şi serviciile noastre care te-ar putea interesa. Cu toate acestea, putem trimite astfel de materiale de marketing numai dacă optezi pentru acestea. Reţine că indiferent dacă ai consimţit să primeşti mesajele noastre de marketing, poţi opta cu uşurinţă să nu le mai primeşti la o data ulterioară.
Ai dreptul în orice moment să ne opreşti ca să nu te mai contactăm în scopuri de marketing sau să nu mai oferim informaţiile tale altor membri ai Native English School. Dacă nu mai doreşti să fii contactat în scopuri de marketing, apasă butonul de dezabonare de la sfârşitul mesajului nostru de marketing (email/newsletter).

Alte informații cu caracter personal furnizate către Native English School
În mod voluntar, poți furniza Native English School informații cum ar fi preferințele tale pentru produse, motivele pentru care cumperi un produs, date despre familia ta și stilul de viață – datorită acestui fapt, putem afla mai multe despre preferințele tale la cumpărături și putem îmbunătăți experiența ta la cumpărături.
Poți furniza aceste informații și atunci când te înregistrezi sau achiziţionezi oferte Native English School speciale, cupoane de reduceri sau alte promoţii.
În fiecare din cazurile de mai sus, vom încerca întotdeauna să îţi furnizăm informaţii sigure cu privire la prelucrarea datelor tale.

Intrarea în vigoare și modificările Politicii de confidenţialitate
Prezenta Politică va intra în vigoare la 1 septembrie 2021.
Revizuim Politica de confidențialitate periodic şi vom prezenta orice actualizări pe această pagină web.