Cursuri de limbi străine. Profesori nativi. O investiție distractivă și rapidă în viitorul tău!

The Clubhouse

Educația internațională. Competențe pentru secolul XXI. O abordare unică a învățării.

Viitorii lideri mondiali nu se nasc, ci se fac.

Viziunea noastră este de a oferi tuturor elevilor, indiferent de vârstă, origine sau circumstanțe personale, acces la o educație internațională și la abilitățile de comunicare ale secolului XXI necesare pentru a deveni cetățenii globali ai viitorului.

Vrem ca studenții noștri să iasă în evidență și de aceea, pe lângă lecțiile de engleză, oferim acum o serie întreagă de programe lingvistice noi cu profesori nativi internaționali, folosind metode și materiale unice pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva!

Activități culturale și comunitare

Program de coaching de integrare culturală pentru expați

Programul este conceput pentru a fi un grup de sprijin continuu pentru comunitatea de expați din București. Fiecare întâlnire se concentrează pe o temă specifică, iar participanții vor fi îndrumați să exploreze subiectul, să împărtășească experiențe personale și să discute situații dificile, pentru a oferi perspective îmbucurătoare.

Există multe beneficii pentru cei care participă la acest program, iar mai jos enumerăm câteva dintre rezultatele potențiale:

– Ușurarea provocărilor legate de traiul în străinătate – Promovarea unui sentiment de apartenență – Să-i permită individului să navigheze cu succes prin complexitatea unui nou mediu cultural – Pentru a sprijini expații în călătoria lor de integrare culturală – Sensibilizare și adaptabilitate culturală sporită – Îmbunătățirea abilităților de comunicare interculturală – Creșterea rezilienței și a bunăstării emoționale – Integrarea cu succes în comunitatea locală – Rețea puternică de sprijin în cadrul comunității de expați

Despre profesor

Samantha, fondatoarea Native English School, are o expertiză și o experiență diversă în coaching, comunicare, predare și integrare culturală. Călătoria ei de expat a început în 2007, când a petrecut 12 luni călătorind în întreaga lume în mod independent și navigând în viața de zi cu zi în diferite țări, cum ar fi America, Canada, Noua Zeelandă, Australia, China, Thailanda, Cambodgia, Laos și Vietnam. Din 2012, locuiește în România împreună cu familia sa, perioadă în care a locuit timp de 9 luni în Franța, în perioada de vârf a COVID. Această călătorie îmbogățitoare i-a oferit Samanthei o perspectivă unică, care îmbină conștientizarea culturală, comunicarea eficientă și nuanțele comportamentului uman, toate acestea fiind prezente în stilul ei de predare, fie că este vorba de predarea limbii engleze pentru copii în clasă, fie că oferă un spațiu sigur și prietenos pentru comunitatea de adulți în diversele sale grupuri de sprijin. Vârste: Adulți

Durata: 2 ore pe săptămână.

Limba de predare: Engleză

Preț: 50 lei plus TVA pe oră

Dimensiunea clasei: max 15 studenți

Orele de curs: Marți: 10 am – 12 pm.

Grup de joacă părinți și copii

Scopul acestui grup este de a crea un spațiu cald și de susținere pentru mame, tați și copii mici; un grup de joacă conceput pentru a promova dezvoltarea timpurie a copilăriei, legătura dintre părinți și copii și un sentiment de comunitate.

Componente cheie:

 • Sesiuni de joacă interactivă: sesiuni săptămânale de 2 ore cu jocuri, cântece și activități creative adecvate vârstei.
 • Cercul de sprijin pentru părinți: un spațiu sigur pentru a discuta despre momentele bune și rele ale creșterii copiilor și pentru a cere și oferi sfaturi colegilor.
 • Explorarea multiculturală: pentru a cunoaște alți părinți din comunitate, pentru a vă face noi prieteni și pentru a împărtăși distracție, râsete și experiențe.
 • Ateliere doar pentru părinți: posibilitatea de a participa la ateliere lunare de sprijin doar pentru părinți, unde vă puteți lua timp pentru a vă relaxa și a discuta liber la o ceașcă de cafea!

Există multe beneficii pentru cei care participă la acest program, iar mai jos enumerăm câteva dintre rezultatele potențiale:

 • Legături consolidate între părinți și copii
 • Abilități îmbunătățite de socializare pentru copiii mici
 • Comunitate de susținere pentru mame și tați
 • Expunerea la experiențe multiculturale
 • Sprijin și resurse pentru părinți

Despre profesor

Samantha, fondatoarea Native English School, are o expertiză și o experiență diversă în coaching, comunicare, predare și integrare culturală. Călătoria ei de expat a început în 2007, când a petrecut 12 luni călătorind în întreaga lume în mod independent și navigând în viața de zi cu zi în diferite țări, cum ar fi America, Canada, Noua Zeelandă, Australia, China, Thailanda, Cambodgia, Laos și Vietnam. Din 2012, locuiește în România împreună cu familia sa, perioadă în care a locuit timp de 9 luni în Franța, în perioada de vârf a COVID.

Această călătorie îmbogățitoare i-a oferit Samanthei o perspectivă unică, care îmbină conștientizarea culturală, comunicarea eficientă și nuanțele comportamentului uman, toate acestea fiind prezente în stilul ei de predare, fie că este vorba de predarea limbii engleze pentru copii în clasă, fie că oferă un spațiu sigur și prietenos pentru comunitatea de adulți în diversele sale grupuri de sprijin.

Vârste: Părinți și copii mici

Durata: 2 ore pe săptămână, timp de 10 săptămâni.

Limba de predare: Engleză

Preț: 50 lei plus TVA pe oră

Dimensiunea clasei: max 10 studenți


Orele de curs:
Miercuri: 10 am – 12 pm.

Comunitatea Socială

Scopul acestui grup este de a crea un spațiu cald și de susținere pentru comunitatea locală; un grup social conceput pentru a promova relațiile și a forma prietenii între locuitorii care locuiesc în zona Aviatiei/Soseaua Nordului. Pe scurt, am dori să construim un sentiment de comunitate în cadrul orașului București. Componente cheie:
 • Sesiuni interactive: relaxați-vă și discutați liber la o ceașcă de cafea în cadrul sesiunilor noastre săptămânale de 2 ore.
 • Cercul de sprijin: un spațiu sigur pentru a discuta despre momentele bune și rele ale vieții în București și pentru a cere și oferi sfaturi colegilor.
 • Explorarea multiculturală: pentru a cunoaște alte persoane din comunitate, pentru a vă face noi prieteni, pentru a vă distra, a râde și a împărtăși experiențe.
 • Inițiative comunitare: discutarea problemelor comunității locale cu scopul de a lucra împreună pentru a găsi soluții și a construi o comunitate mai bună.

Despre profesor

Samantha, fondatoarea Native English School, are o expertiză și o experiență diversă în coaching, comunicare, predare și integrare culturală. Călătoria ei de expat a început în 2007, când a petrecut 12 luni călătorind în întreaga lume în mod independent și navigând în viața de zi cu zi în diferite țări, cum ar fi America, Canada, Noua Zeelandă, Australia, China, Thailanda, Cambodgia, Laos și Vietnam. Din 2012, locuiește în România împreună cu familia sa, perioadă în care a locuit timp de 9 luni în Franța, în perioada de vârf a COVID. Această călătorie îmbogățitoare i-a oferit Samanthei o perspectivă unică, care îmbină conștientizarea culturală, comunicarea eficientă și nuanțele comportamentului uman, toate acestea fiind prezente în stilul ei de predare, fie că este vorba de predarea limbii engleze pentru copii în clasă, fie că oferă un spațiu sigur și prietenos pentru comunitatea de adulți în diversele sale grupuri de sprijin.

Vârste: Adulți

Durata: 2 ore pe săptămână

Limba de predare: Engleză

Preț: 50 lei plus TVA pe oră

Dimensiunea clasei: max 15 studenți

Orele de curs: Joi: 10 am – 12 pm.