Native English School – București, Str. Aviator Jean Texier, nr. 17, aproape de Liceul Jean Monnet

  • Samantha: 0739 881 818
  • samantha@nativenglishschool.com

Native English School este exact ceea ce îi spune numele: un loc în care copiii și adolescenții pot veni pentru a învăța limba engleză împreună cu un vorbitor nativ, unde se pot familiariza cu limba engleză nativă, prin intermediul lecțiilor, cluburilor sau al activităților captivante, pline de energie și stimulatoare.

Samantha Teasdale

Samantha Teasdale, născută în Cheshire, Marea Britanie, s-a mutat în România în anul 2012. Aici a fondat alături de soțul său, Cosmin, medic stomatolog, clinica Bucharest British Dental Place, iar de un an se ocupă de un nou proiect: Native English School.

Samantha are o experiență de peste 15 ani în relațiile cu clienții, iar în cadrul Bucharest British Dental Place coordonează activitatea pacienților la nivel internațional (clinica se dezvoltă acum și pe piața locală, însă baza activității a reprezentat-o până acum tratarea pacienților străini care vin la București pentru a face de turism medical).

În 2012 m-am mutat în România împreună cu soțul meu, cu câinele și cu fiica noastră. Lucrând anterior în Relații cu clienții, PR și Marketing, în 2010 am obţinut calificarea TEFL Teacher și de atunci am avut ocazii minunate de a preda limba engleză unui număr mare de copii și adulți români. Așa cum familia noastră a crescut de când ne-am mutat aici (acum avem doi copii, doi câini și o pisică!), la fel s-a întâmplat și cu dragostea mea față de această țară și de locuitorii ei și sunt mândră să spun că București, România este casa mea. – Samantha Teasdale

Jeremy Closs

Jeremy Closs este profesor calificat de limba engleză din California, Statele Unite ale Americii. S-a mutat în România în 2019, după ce și-a întâlnit viitoarea soție, Adina, în timpul studiilor universitare din SUA.

Jeremy este profesor cu experiență în predare, cu numeroase cunoştinţe în domeniile limbii engleze, matematicii și a științelor. Este pasionat de meseria de profesor, iar în timpul liber este voluntar la Teen Challenge România, acolo unde ajută adolescenți și tineri să învețe engleza și să se integreze mai bine din punct de vedere social.

Garry Baker

Garry Baker predă limba engleză de peste 10 ani și a dobândit experiența de predare în numeroase școli internaționale din lume, inclusiv în țări precum Bahrain sau Tailanda.

Și-a început cariera în domeniul presei scrise în orașul său natal, Bristol, Anglia, dar s-a îndrăgostit de meseria de profesor când s-a mutat în străinătate împreună cu familia sa.

Garry are experiență, de asemenea, în predarea Tehnologiei Informațiilor și Comunicării, Educației Fizice, Learning Support și Engleza ca a doua limbă. Este preocupat de îmbunătățirea continuă a aptitudinilor sale didactice și de limbă, fiind deținătorul unui certificat TEFL obținut în urma unui curs de 120 de ore.

O altă mare pasiune a sa este fotbalul, fiind certificat Level 2 de către English Football Association. În București, antrenează copii cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.

Cath O'Shea
Profesor Summer School

Cath O’Shea predă limba engleză la Native English School în perioada programelor noastre de vară – Summer School. Este din Bristol, Sud-Vestul Angliei, și locuiește de 8 ani în București. A început prin a preda copiilor de grădiniță la Bucharest Christian Academy School.

De curând a început să lucreze cu organizația non-profit „Refuge Center“, unde participă la programele dedicate copiilor din orfelinate sau din programele guvernamentale din sectorul 5 al Capitalei.

În ultimii doi ani s-a dedicat predării în limba engleză în mai multe școli internaționale.