Native English School – Str. Virgil Madgearu nr. 25, Bucuresti 077190

  • Samantha: 0739 881 818
  • samantha@nativenglishschool.com

Native English School este exact ceea ce îi spune numele: un loc în care copiii și adolescenții pot veni pentru a învăța limba engleză împreună cu un vorbitor nativ, unde se pot familiariza cu limba engleză nativă, prin intermediul lecțiilor, cluburilor sau al activităților captivante, pline de energie și stimulatoare.

Samantha Teasdale
Fondator, Coordonator native english school
+10 ani de experiență didactică

Samantha Teasdale, născută în Cheshire, Marea Britanie, s-a mutat în România în anul 2012. Având o pasiune pentru educaţie şi peste 10 ani de experienţă didactică, Samantha s-a hotărât să pună în aplicare unul dintre proiectele la care a visat dintotdeauna și a deschis, în 2018, în inima Bucureștiului, cel de-al doilea centru de învățare a limbii engleze: Native English School.

În 2012 m-am mutat în România împreună cu soțul meu, cu câinele și cu fiica noastră. Lucrând anterior în Relații cu clienții, PR și Marketing, în 2010 am obţinut calificarea TEFL Teacher și de atunci am avut ocazii minunate de a preda limba engleză unui număr mare de copii și adulți români. Așa cum familia noastră a crescut de când ne-am mutat aici (acum avem doi copii, doi câini și o pisică!), la fel s-a întâmplat și cu dragostea mea față de această țară și de locuitorii ei și sunt mândră să spun că București, România este casa mea. – Samantha Teasdale

Jeremy Closs
Profesor de limba engleză
+5 ani de experiență didactică

Jeremy Closs este profesor calificat de limba engleză din California, Statele Unite ale Americii. S-a mutat în România în 2019, după ce și-a întâlnit viitoarea soție, Adina, în timpul studiilor universitare din SUA.

Jeremy este profesor cu experiență în predare, cu numeroase cunoştinţe în domeniile limbii engleze, matematicii și a științelor. Este pasionat de meseria de profesor, iar în timpul liber este voluntar la Teen Challenge România, acolo unde ajută adolescenți și tineri să învețe engleza și să se integreze mai bine din punct de vedere social.

Garry Baker
Profesor de limba engleză
+10 ani de experiență didactică

Garry Baker predă limba engleză de peste 10 ani și a dobândit experiența de predare în numeroase școli internaționale din lume, inclusiv în țări precum Bahrain sau Tailanda.

Și-a început cariera în domeniul presei scrise în orașul său natal, Bristol, Anglia, dar s-a îndrăgostit de meseria de profesor când s-a mutat în străinătate împreună cu familia sa.

Garry are experiență, de asemenea, în predarea Tehnologiei Informațiilor și Comunicării, Educației Fizice, Learning Support și Engleza ca a doua limbă. Este preocupat de îmbunătățirea continuă a aptitudinilor sale didactice și de limbă, fiind deținătorul unui certificat TEFL obținut în urma unui curs de 120 de ore.

O altă mare pasiune a sa este fotbalul, fiind certificat Level 2 de către English Football Association. În București, antrenează copii cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.

Cath O'Shea
PROFESOR SUMMER SCHOOL
+8 ani de experiență didactică

Cath O’Shea predă limba engleză la Native English School în perioada programelor noastre de vară – Summer School. Este din Bristol, Sud-Vestul Angliei, și locuiește de 8 ani în București. A început prin a preda copiilor de grădiniță la Bucharest Christian Academy School.

De curând a început să lucreze cu organizația non-profit „Refuge Center“, unde participă la programele dedicate copiilor din orfelinate sau din programele guvernamentale din sectorul 5 al Capitalei.

În ultimii doi ani s-a dedicat predării în limba engleză în mai multe școli internaționale.

Claire Melinte
Profesor de limba engleză
+10 ani de experiență didactică

Claire Melinte s-a născut și a crescut în Hertfordshire, Anglia. Este licențiată în istorie a Universităţii Sheffield Hallam, deține o diplomă TEFL şi o experienţă de peste 10 ani în predarea limbii engleze. În 2007, Claire s-a mutat în România, unde a înființat o organizaţie caritabilă, „Asociația Bunul Samaritean”, care se îngrijeşte de adulții cu dizabilități și de copii aflați în situații vulnerabile din Galați. În toți acești ani a acumulat o experiență vastă și variată predând lecții în privat și lecţii de grup pentru copii, adolescenți și adulți.

John Cullen
Profesor de limba engleză
+5 ani de experiență didactică

John Cullen este născut și crescut în Irlanda. Este licențiat în literatură engleză, master-ul în marketing, și este certificat TEFL. A decis să devină învățător în perioada în care era in Nepal pentru a ajuta la reconstruirea școlilor după cutremurul din 2015. În următorul an, John a venit în România pentru a superviza un proiect de predare a limbii engleze pentru copii cu dificultăți de învățare și s-a îndrăgostit de țară. S-a mutat in Brașov în 2017 și a locuit acolo timp de 3 ani, înainte de a se reîntoarce în Irlanda. Pe lângă România, John a mai predat limba engleză în Elveția, Tanzania și Nepal. A început să ofere inclusiv cursuri online și iubește fiecare minut din această activitate.

Mark Eady
Profesor de limba engleză
+20 ani de experiență didactică

Mark Eady s-a născut in Palmerston North, Noua Zeelanda și s-a mutat în România din 2013. Are licența în Studii Privind Copii și peste 20 de ani de experiență de predare în Canada, Regatul Unit, Norvegia și România. Mark a predat pentru mai multe grupe de varstă, având atât elevi tineri (de 3-5 ani) până la adulți, fie în școli de stat, școli internaționale, meditații private sau lecții online. În timpul liber, lui Mark îi place să călătorească prin Europa și să urmarească diverse sporturi din întreaga lume. Mark are o pisică, numită Drăguța, și îi place să aibe grijă ca și alte pisici de pe stradă să rămână sănătoase și în siguranță.