Engleză Online. Profesori Nativi. O investiție rapidă și distractivă în viitorul tău!

Profesori nativi

calificați.

Experiență internațională.

Spre deosebire de alte centre, angajăm doar profesori nativi calificați, cu o experiență didactică de minimum 5 ani!

Un profesor nativ se asigură că întreaga lecție se desfășoară în limba engleză pentru a maximiza nivelul de învățare în clasă.

Toți profesorii noștri sunt ceea ce numim profesori „expați profesioniști”, care au călătorit pe tot globul, au lucrat la școli internaționale de top, experimentând multe culturi diferite pe parcurs! Această experiență a dezvoltat un stil de predare și o metodă unice centrului nostru care vă va ajuta să învățați limba engleză la fel de repede ca un nativ!

About Us

The four pillars of our school

Qualified native Teachers. International experience.

This experience has developed a teaching style and method unique to our center that will help you l…READ MORE

Quick learning. Unique tools.

Our lessons do not feel like a typical English class! They are fun and interactive without the need…READ MORE

Real people. Real topics. Real benefits.

We aim to create a knowledge sharing community, encouraging our students to initiate discussions a…READ MORE

On your schedule. All year round for competitive edge.

Our centre does not close over school holiday periods, being open an entire calendar year in order…READ MORE

Despre noi

Află despre profesorii noștri

SAMANTHA

Fondator, coordonator, profesor de engleză cu o experiență de +15 ani

Samantha Teasdale, născută în Cheshire, Regatul Unit, s-a mutat în România în 2012. Cu o pasiune pentru predare și peste 10 ani de experiență la catedră, Samantha a decis în 2018 să realizeze unul dintre proiectele sale de vis și a deschis școala de limbi străine, Native English School, în centrul Bucureștiului.

„Numele meu este Samantha Teasdale. Originară din Marea Britanie, m-am mutat în România alături de soțul, câinele și fiica mea, Anna, în 2012. Cu experiență în mediul de relații cu clienții, PR și marketing, m-am calificat ca profesor TEFL în 2010 și de atunci am avut ocazia minunată. să predau engleza nenumăraților copii și adulți români. Așa cum familia mea a crescut de când s-a mutat aici (acum am 2 copii, 2 câini și o pisică!), la fel a crescut și dragostea mea pentru această țară și oamenii ei și sunt mândră să numesc Bucureștiul, România casa mea. ”

JOHN

Profesor de engleză cu +6 ani de experiență

John s-a născut și a crescut în Irlanda. Are o diplomă de licență în literatură engleză, un master în marketing și este certificat de TEFL. A decis să devină profesor în timp ce reconstruia școlile din Nepal după cutremurul din 2015. 

În anul următor, John a venit în România pentru a superviza un proiect de predare a limbii engleze într-o școală pentru copii cu dificultăți de învățare și s-a îndrăgostit de țară.

S-a mutat la Brașov în 2017 și a locuit acolo trei ani înainte de a se întoarce în Irlanda. În afară de România, John a predat engleza și în Elveția, Tanzania și Nepal. A început să predea engleza online în 2018 și iubește fiecare minut.

CLAIRE

Profesor de engleză cu +5 ani de experiență

Claire s-a născut și a crescut în Hertfordshire, Anglia. Are o diplomă în istorie la Universitatea Sheffield Hallam, este certificată TEFL și are o experiență de peste 10 ani în predarea limbii engleze.

În 2007, Claire s-a mutat în România pentru a înființa o organizație caritabilă, „Asociația Bunului Samaritean”, care îngrijește adulții cu dizabilități și copiii vulnerabili din Galați.

De atunci, experiența ei de predare a fost atât vastă, cât și variată, cu lecții private și de grup pentru tineri, adolescenți și adulți.

JEREMY

Profesor de engleză cu +7 ani de experiență

Jeremy este un profesor calificat din California, Statele Unite. S-a mutat în România în 2019, după ce a cunoscut-o pe, acum pe soția sa româncă, Adina, în timp ce studiau la universitate în Statele Unite.

Jermey, un profesor deosebit de capabil, a adunat o vastă experiență academică în predarea limbii engleze, a matematicii și științelor exacte.

Jeremy este pasionat de predare și în timpul liber este voluntar la Teen Challenge România, ajutând adolescenții și adulții tineri să învețe engleză și să se integreze social.

TIMOTHY

Profesor de engleză cu +5 ani de experiență

Tim, de cetățenie britanică și canadiană, s-a născut în Oslo, Norvegia și a crescut în Surrey, Anglia și Alberta, Canada. El deține un BFA în New Media de la Universitatea Lethbridge din Alberta și carierele sale anterioare, înainte de a preda, au fost în producția de film și industria audiovizuală corporativă în Vancouver.
S-a mutat la București în 2022 pentru schimbarea decorului și pentru a fi alături de partenerul său, profesor de școală primară la una dintre școlile internaționale din București. Provenind dintr-o familie de profesori, și-a găsit dragostea pentru predarea limbii engleze, mai întâi din voluntariatul la un orfelinat din Maputo, Mozambic, în anul său de vacanță, apoi, mai târziu, prin îndrumarea copiilor expaților norvegieni din Canada. Tim are o vastă experiență în lucrul cu  copiii preșcolari cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani atât din București, cât și din  diferite alte medii lingvistice. În prezent își finalizează TEFL și va urma cursul Cambridge CELTA în timpul verii.
Când nu predă, nu face voluntariat sau nu ia cursuri de predare, Tim poate fi găsit făcând muzică, artă și grafică sau sus, în munți, la alergare, alpinism sau schi.

GARRY

Profesor de engleză cu +12 ani de experiență

Garry, originar din Bristol, Marea Britanie, s-a mutat în România în 2018. Garry predă engleza de peste 10 ani, cu experiență în diferite școli internaționale din întreaga lume, inclusiv în Bahrain și Thailanda.

A început în industria ziarelor în orașul natal, dar s-a îndrăgostit de predare odată ce el și familia sa s-au mutat în străinătate.

Garry are experiență în predarea Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, a Educației Fizice, Suportului în Învățare, precum și limbii engleze ca a doua limbă. Atunci și-a extins și cunoștințele prin completarea unui certificat TEFL de 120 de ore.

Cealaltă pasiune a sa este fotbalul, unde a obținut un certificat de Nivel 2 la Asociația de Fotbal Englez și antrenează copii de la 5 la 15 ani, aici, în București.

CATH

Profesor de școală de vară cu o experiență de +10 ani

Cath, originar din Bristol, Anglia de Sud-Vest, s-a mutat la București în 2011. Cath are 8 ani de experiență în predarea limbii engleze ca a doua limbă la copiii de grădiniță și școală primară. A lucrat la Academia Creștină București și la diverse centre lingvistice din București.

De asemenea, Cath este voluntară la o organizație creștină non-profit numită Refuge Center, unde lucrează cu copii în sistemul de asistență socială din București.

În timpul liber, lui Cath îi place să meargă la cinematograf sau în parcul din apropierea locuinței. De asemenea, ea participă la Biserica Internațională din București, unde ajută la conducerea unui grup școlar duminical.

MARK

Profesor de engleză cu +20 de ani de experiență

Mark, născut în Palmerston North, Noua Zeelandă, s-a mutat în România în 2013. Are licența în Studii Privind Copii și peste 20 de ani de experiență de predare în Canada, Regatul Unit, Norvegia și România.

Mark a predat pentru mai multe grupe de varstă, având atât elevi tineri (de 3-5 ani) până la adulți, fie în școli de stat, școli internaționale, meditații private sau lecții online.

În timpul liber, lui Mark îi place să călătorească prin Europa și să urmarească diverse sporturi din întreaga lume.

Mark are o pisică, numită Drăguța, și îi place să aibe grijă ca și alte pisici de pe stradă să rămână sănătoase și în siguranță.

JANAE

Profesor de engleză cu +10 ani de experiență

Janae, originară din Idaho, Statele Unite, este un expat profesionist și profesor calificat TESOL de la Universitatea din Colorado.

Locuiește în Europa de 9 ani, dintre care 4 i-a petrecut în București. Janae a predat în SUA, Germania și Republica Cehă și în prezent urmează masteratul în TESOL.

Predarea limbii engleze este o pasiune a ei. Îi place să facă învățarea distractivă și inovatoare. I-a plăcut să locuiască în România și încă îi lipsește mâncarea, vinul și Marea Neagră!

Janae locuiește în prezent în Republica Cehă împreună cu familia și pisica ei cehă.

Inside our classes

Meet our students and teachers bellow:

Rulează videoul
Rulează videoul

1. Rezervați o evaluare

Este foarte ușor! Completați formularul, alegeți un interval de timp disponibil care se încadrează în programul dvs., plătiți la finalizarea comenzii!

2. Obțineți feedbackul

Evaluarea va avea loc prin Zoom, cu unul dintre profesorii noștri nativi, și durează aproximativ 30 de minute.

3. Înscrierea la curs

Obțineți prima lecție GRATUIT după ce vă înscrieți la curs!