Native English School este exact ceea ce îi spune numele: un loc în care copiii și adolescenții pot veni pentru a învăța limba engleză împreună cu un vorbitor nativ, unde se pot familiariza cu limba engleză nativă, prin intermediul lecțiilor, cluburilor sau al activităților captivante, pline de energie și stimulatoare.

Samantha Teasdale

Native English School – București, Str. Aviator Jean Textier, nr. 17, aproape de Liceul Jean Monnet

Samantha: 0739 881 818

samantha@nativenglishschool.com

www.nativenglishschool.com

Samantha Teasdale, născută în Cheshire, Marea Britanie, s-a mutat în România în anul 2012. Aici a fondat alături de soțul său, Cosmin, medic stomatolog, clinica Bucharest British Dental Place, iar de un an se ocupă de un nou proiect: Native English School.

Samantha are o experiență de peste 15 ani în relațiile cu clienții, iar în cadrul Bucharest British Dental Place coordonează activitatea pacienților la nivel internațional (clinica se dezvoltă acum și pe piața locală, însă baza activității a reprezentat-o până acum tratarea pacienților străini care vin la București pentru a face de turism medical).

În 2012 m-am mutat în România împreună cu soțul meu, cu câinele și cu fiica noastră. Lucrând anterior în Relații cu clienții, PR și Marketing, în 2010 am obţinut calificarea TEFL Teacher și de atunci am avut ocazii minunate de a preda limba engleză unui număr mare de copii și adulți români. Așa cum familia noastră a crescut de când ne-am mutat aici (acum avem doi copii, doi câini și o pisică!), la fel s-a întâmplat și cu dragostea mea față de această țară și de locuitorii ei și sunt mândră să spun că București, România este casa mea. – Samantha Teasdale