Cursuri de Engleză. Profesori Nativi. O investiție rapidă și distractivă în viitorul tău!

Cursuri

de Engleză

Lecțiile noastre nu se simt ca un curs tipic de engleză!

Sunt distractive și interactive, fără a fi nevoie să se memoreze manuale sau să se rezolve cantități abundente de teme plictisitoare după fiecare clasă! Acest lucru se datorează în parte materialelor pe care le folosim, dar și profesorilor extraordinari pe care îi avem.

Am selectat cele mai bune materiale dintre sutele de opțiuni disponibile, am creat instrumente exclusive și metode de predare unice, toate pentru a vă ajuta și a vă sprijini învățarea rapidă a limbii engleze.

Suntem mândri să ne reîntâlnim studenții de la an la an, progresând prin scara de evaluare Cambridge în fiecare an și chiar la fiecare 6 luni în unele cazuri. Acest lucru se datorează, din nou, stilului de predare, instrumentelor și metodelor folosite în lecțiile noastre.

Cursurile noastre

Centrul nostru este deschis și în perioadele de vacanță școlară.

Suntem deschiși întregul an calendaristic pentru ca studenții noștri să aibă un progres și o dezvoltare continuă și constantă în călătoria lor de descoperire a limbii engleze. Procedând astfel, studenții noștri au un avantaj competitiv mult mai mare față de colegii lor care studiează la alte centre care nu oferă acest sprijin continuu. Avansează mai repede prin materiale, primesc o reținere constantă a limbii și devin vorbitori de limbă engleză mult mai încrezători.

Suntem singura școală de engleză din România care folosește programul Genki pentru a educa cei mai micuți dintre cursanți – Harvard a demonstrat că programul produce rezultate rapide și eficiente în cel mai scurt timp posibil.

Acest program oferă copiilor pe lângă abilitatea de a vorbi în englezâ în primele 2-3 lecții și capacitatea de a înțelege, întreba și răspunde în engleză folosind propoziții complete. Genki este un program de care să te lași cu adevărat uimit!

Preț:

Online: 49 RON +TVA/lecție

67 RON +TVA/lecție

Vârstă: 

4-7 ani

4-9 ani

Durată:

45 min

60 min

Datorită designului lecțiilor noastre, precum metodelor și stilului de predare specific centrului nostru, copii progresează pe scala de evaluare Cambridge în fiecare an, iar în unele cazuri chiar 6 luni.

Suntem unul dintre puținele, dacă nu singurul centru din România care utilizează software-ul Ted Talk – acesta este construit să ofere folosind o arie mare de subiecte de interes, un maximum de rezultate prin deprinderea artei povestirii. 

Preț:

67 RON +TVA/lecție

Vârstă:

7-17 ani

Durată:

60 min

Datorită profesorilor noștri nativi, centrul nostru este cel mai bun loc pentru a-ți îmbunătăți și exesrsa engleza!

Că vorbim de călătorii, de business sau de orice altă motivație ai, să înveți limba engleză noi te echipăm nu doar cu înțelegerea gramaticii și structurii propozițiilor, dar îți oferim și multe așa zise „tips and tricks„, sfaturi și tehnici prin care tu să devii un vorbitor mai încrezător, capabil să-și exprime ideile și opiniile pe un număr vast de subiecte care contează în lumea noastră.

Preț:

107 RON +TVA/lecție

Vârstă:

18+ ani

Durată:

60 min

Cauți soluții de limba engleză pentru echipa ta? Ai ajuns la locul potrivit!

Îți oferim o selecție mare de cursuri de engleză pentru business astfel încât tu și echipa ta să vorbiți ca un nativ în cel mai scurt timp posibil! Asta vă oferă șana să vă extindeți businessul în afara granițelor și oferă echipei încrederea de a împărtăși ideile în timpul ședințelor dar și în afara acestora. Toate cursurile noastre se construiesc în jurul nevoilor de business și obiectivelor voastre!

Prețuri, frecvență și durată:

La cerere

Din interiorul lecțiilor

Întâlnește clienții și profesorii noștri

Rulează videoul
Rulează videoul

1. Rezervați o evaluare

Este foarte ușor! Completați formularul, alegeți un interval de timp disponibil care se încadrează în programul dvs., plătiți la finalizarea comenzii!

2. Obțineți feedbackul

Evaluarea va avea loc prin Zoom, cu unul dintre profesorii noștri nativi, și durează aproximativ 30 de minute.

3. Înscrierea la curs

Obțineți prima lecție GRATUIT după ce vă înscrieți la curs!