Engleză Online. Profesori Nativi. O investiție rapidă și distractivă în viitorul tău!​

Cursuri

Online de Engleză

cu profesori nativi

Cursuri de pregătire Cambridge 7+ ani și Ted Talk pentru adolescenți 13+ ani

Copii progresează pe scala de evaluare Cambridge în fiecare an, iar în unele cazuri chiar 6 luni, iar aceasta se datorează, din nou, designului lecțiilor noastre, precum metodelor și stilului de predare specific centrului nostru.

Suntem unul dintre puținele, dacă nu singurul centru din România care utilizează software-ul Ted Talk – acesta este construit să ofere folosind o arie mare de subiecte de interes, un maximum de rezultate prin deprinderea artei povestirii.

Despre programele noastre
Toate cursurile pentru copii se desfășoară într-o grupă restrânsă de 6-8 cursanți

Cursuri de pregătire Cambridge 7+ ani

Deși folosim cele mai bune materiale de lucru în pregătirea pentru Cambridge în lecțiile noastre, nu ne rezumăm doar aceste cărți, așa cum fac celelalte centre sau școli. Le folosim ca bază pentru lecțiile noastre și extindem pe subiectele tratate în fiecare lecție cu activități distractive și interactive, individuale sau de grup, fiecare lecție fiind plină de discuții și dezbateri

Acest lucru înseamnă că studenții nu numai că învață partea academică a limbii engleze pentru a promova examenele Cambridge, ci că învață cum să gândească și să se exprime în engleză atât în sala de clasă, cât și în afara acesteia, în lumea reală. Acesta este în cele din urmă obiectivul nostru principal și obiectivul principal al elevilor și părințiilor lor.

Vârstă: peste 7 ani

Durată: 60 de minute

Frecvență: de 2 ori pe săptămână sau 120 de minute o dată pe săptămână

Preț: 67 RON +TVA/oră

 

Cursuri Cambridge oferite: Our World, Fun for Starters, Fun for Movers, Fun for Flyers, Key for Schools, PET, FCE, CAE.

De asemenea, fară costuri suplimentare, cursanții noștri primesc gratuit materialele de pregătire Cambridge la finalul fiecărei lecții.

Cursuri Ted Talk pentru adolescenți 13+ ani

Ted Talks și National Geographic s-au reunit pentru a crea un program inovator de învățare a limbii engleze, conceput pentru a obține maximum de rezultate într-un minimum de timp, prin puterea dezbaterilor pe o gamă largă de subiecte din lumea reală care provoacă la reflecție. Seria include 40 de subiecte pe 4 niveluri, fiecare nivel fiind parcurs în aproximativ 32 de ore.

Marile idei stimulează învățarea și inspiră o comunicare excelentă, iar programul TED Talks Learn English aduce puterea ideilor în sala de clasă pentru a-i ajuta pe cursanți să-și găsească propria voce în limba engleză pentru a deveni cetățeni globali de succes și viitori lideri de afaceri. Este vorba despre oameni reali, subiecte reale și o reală utilizare a limbii. Cu vorbitori din întreaga lume, acest program revoluționar le va permite cursanților nu numai să vorbească și să înțeleagă limba engleză vorbită cu multe accente diferite, ci și să înțeleagă culturi, obiceiuri, gânduri și idei diferite.

Vârstă: 13 – 17 ani

Durată: 60 de minute

Frecvență: de 2 ori pe săptămână sau 120 de minute o dată pe săptămână

Detalii: aproximativ 4 luni pentru completarea fiecărui nivel

Preț: 67 RON +TVA/oră

1. Rezervați o evaluare

Este foarte ușor! Completați formularul, alegeți un interval de timp disponibil care se încadrează în programul dvs., plătiți la finalizarea comenzii!

2. Obțineți feedbackul

Evaluarea va avea loc prin Zoom, cu unul dintre profesorii noștri nativi, și durează aproximativ 30 de minute.

3. Înscrierea la curs

Obțineți prima lecție GRATUIT după ce vă înscrieți la curs!