Termeni și condiții valide pentru serviciul online Native English School

Relația cu clienții – Școala nativă de engleză. Acest document stabilește termenii și condițiile de utilizare ale acestui site web și condițiile de cumpărare a produselor și serviciilor vândute prin intermediul acestui site web (denumite în continuare „Termeni și condiții”). Politica de confidențialitate și politica privind modulele cookie și orice alte documente menționate pe acest site web fac parte din Termeni și condiții și fac parte integrantă din acești termeni și condiții. Acceptând Termenii și condițiile, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Politica privind cookie-urile și cu toate celelalte documente menționate în acest document. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și condițiile, vă rugăm să nu utilizați acest site web.
Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile înainte de a utiliza acest site web și să plasați orice comandă prin intermediul acestuia sau prin contact telefonic.

Termeni și condiții

ATENȚIE: Acești termeni și condiții („Condiții”) se aplică întregului conținut al acestui site web sub numele de domeniu www.nativenglishschool.com („Website”) și oricărei corespondențe prin e-mail sau mesaj text între noi și dumneavoastră. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza acest site web. Utilizarea acestui site web indică faptul că acceptați acești termeni, indiferent dacă achiziționați vreun software de la noi. Dacă nu acceptați acești termeni, nu utilizați acest site web. Această notificare este emisă de Native English School SRL.

1. INTRODUCERE

Puteți accesa toate zonele acestui site fără a vă înregistra datele la noi.
Prin accesarea oricărei părți a acestui site web, se va considera că ați acceptat integral această notificare legală. Dacă nu acceptați în totalitate acest aviz legal, trebuie să părăsiți imediat acest site web.

Native English School poate revizui acest aviz legal în orice moment prin actualizarea acestei postări. Ar trebui să verificați din când în când acest site web pentru a revizui avizul legal actual, deoarece acesta este obligatoriu pentru dvs. Anumite prevederi ale acestui aviz legal pot fi înlocuite prin notificări sau termeni legali desemnați în mod expres situate pe anumite pagini de pe acest site web.

2. LICENȚĂ ȘI CONDIȚII
Native English School vă acordă o licență limitată pentru accesarea și utilizarea site-ului web. Ca condiție a unei astfel de licențe, sunteți de acord:
(a) să nu descarce sau să modifice nicio parte a site-ului web, cu excepția acordului expres și prealabil scris al Native English School;
(b) să nu descarce sau să copieze informații despre cont în beneficiul altui comerciant;
(c) să nu colecteze sau să nu utilizeze nicio listă de produse, descrieri sau prețuri;
(d) să nu revândă sau să nu facă nicio utilizare comercială a acestui site web sau a conținutului acestuia;
(e) să nu reproducă, să dubleze, să copieze, să vândă, să revândă sau să exploateze în alt mod site-ul web în orice scop comercial fără consimțământul scris al Native English School;
(f) să nu facă nicio utilizare derivată a acestui site web sau a conținutului acestuia;
(g) să nu încadreze sau să utilizeze tehnici de încadrare pentru a cuprinde orice marcă comercială, siglă sau alte informații de proprietate (inclusiv imagini, text, aspectul paginii sau formular) ale Native English School și ale companiilor sale din grup, fără consimțământul scris al Native English School;
(h) să nu folosească nici o metaetichetă sau orice alt „text ascuns” care utilizează numele sau mărcile Native English School fără acordul expres scris al Native English School; și
(i) să nu reproducă sau să stocheze nicio parte a acestui site web în niciun alt site web sau să includă nicio parte a acestui site web în orice sistem sau serviciu de recuperare electronică publică sau privată fără permisiunea prealabilă scrisă de la Native English School.

Drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra tuturor materialelor de pe acest site web (inclusiv textul, fotografiile și grafica, fără limitare) sunt deținute de Native English School sau de licențiatorii săi. Dacă încălcați oricare dintre termenii din acest aviz legal, permisiunea dvs. de a utiliza acest site web încetează automat.

Toate mărcile comerciale ale Native English School indicate pe site sunt mărci comerciale înregistrate ale Native English School sau ale companiilor sale din România și din alte țări ale UE.

Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres în acești termeni sunt rezervate.

3. ACCES LA SERVICIU

În timp ce Native English School încearcă să se asigure că acest site web este disponibil în mod normal 24 de ore pe zi, Native English School nu va fi răspunzătoare dacă, din orice motiv, acest site web nu este disponibil în niciun moment sau pentru orice perioadă.

Accesul la acest site web poate fi suspendat temporar și fără notificare în caz de defecțiune a sistemului, întreținere sau reparații sau din motive care depășesc controlul Native English School.

4. MATERIALUL ȘI CONDUITA VIZITATORULUI

În afară de informațiile de identificare personală, care sunt acoperite de Politica de confidențialitate, orice material pe care îl transmiteți sau îl postați pe acest site web va fi considerat neconfidențial și neproprietar. Native English School nu va avea nicio obligație cu privire la astfel de materiale. Native English School și reprezentanții săi vor fi liberi să copieze, să dezvăluie, să distribuie, să încorporeze și să utilizeze în alt mod un astfel de material și toate datele, imaginile, sunetele, textul și alte lucruri încorporate în acesta în orice scop comercial sau necomercial.

Vi se interzice să postați sau să transmiteți către sau de pe acest site web orice material:
(a) care este amenințător, defăimător, obscen, indecent, sedicios, ofensator, pornografic, abuziv, susceptibil de a incita la ură rasială, discriminatoriu, amenințător, scandalos, inflamator, blasfem, cu încălcarea încrederii, cu încălcarea vieții private sau care poate provoca supărare sau inconvenient; sau
(b) pentru care nu ați obținut toate licențele și / sau aprobările necesare; sau
(c) care constituie sau încurajează un comportament care ar fi considerat o infracțiune penală, ar da naștere la răspundere civilă sau ar fi contrar legii sau încalcă drepturile oricărui terț, în orice țară din lume; sau
(d) care este dăunător din punct de vedere tehnic (inclusiv, fără limitare, viruși de computer, bombe logice, troieni, viermi, componente dăunătoare, date corupte sau alte programe malware sau date dăunătoare).
Nu puteți utiliza abuziv site-ul web (inclusiv, fără limitare, prin hacking).
Native English School trebuie să coopereze pe deplin cu autoritățile de aplicare a legii sau cu ordinele judecătorești care solicită sau îi îndrumă pe Native English School să dezvăluie identitatea sau să localizeze pe oricine care postează orice material cu încălcarea alineatului (4).

5. LEGĂTURI LA ȘI DE LA ALTE SITE-URI WEB

Link-urile către site-uri web ale terților pe acest site web sunt furnizate exclusiv pentru confortul dumneavoastră. Dacă utilizați aceste linkuri, părăsiți acest site web. Native English School nu a revizuit toate aceste site-uri web ale unor terțe părți și nu controlează și nu este responsabil pentru aceste site-uri web, nici pentru conținutul sau disponibilitatea acestora. Prin urmare, Native English School nu susține și nu face nicio declarație despre acestea, sau despre orice material găsit acolo, sau orice rezultat care ar putea fi obținut din utilizarea acestora. Dacă decideți să accesați oricare dintre site-urile terțe legate de acest site web, faceți acest lucru în întregime pe propriul risc.

Dacă doriți să vă conectați la acest site web, puteți face acest lucru numai pe baza căruia vă conectați, dar nu replicați, pagina de pornire a acestui site web și sub rezerva următoarelor condiții:
(a) nu eliminați, distorsionați sau altfel modificați dimensiunea sau aspectul siglei Native English School;
(b) nu creați un cadru sau orice alt browser sau mediu de frontieră în jurul acestui site web;
(c) nu implicați în niciun fel că Native English School susține alte produse sau servicii decât ale sale;
(d) nu declarați greșit relația dvs. cu Native English School și nici nu prezentați alte informații false despre Native English School;
(e) nu utilizați altfel nicio marcă a Native English School afișată pe acest site web fără permisiunea expresă scrisă a Native English School;
(f) nu conectați de la un site web care nu vă aparține; și
(g) site-ul dvs. web nu conține conținut dezgustător, ofensator sau controversat, care încalcă orice drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale oricărei alte persoane sau în alt mod nu respectă toate legile și reglementările aplicabile.
Native English School își rezervă în mod expres dreptul de a revoca dreptul acordat la alineatul 5 pentru încălcarea acestor termeni și de a întreprinde orice acțiune pe care o consideră adecvată.
Veți despăgubi pe deplin Native English School pentru orice pierdere sau pagubă suferită de Native English School sau de oricare dintre companiile sale din grup pentru încălcarea alineatului (5).

6. COMENZI ȘI PLĂȚI ONLINE ȘI TELEFONICE

Native English School va asigura confidențialitatea datelor dvs. și datele de conectare, parola și toate celelalte detalii legate de contul sau tranzacția de plată creată pe site în conformitate cu politica de confidențialitate. Cu toate acestea, este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că informațiile dvs. de cont / de plată create pe site-ul web rămân confidențiale în orice moment și nu vor fi trimise unor terți. Acceptând Termenii și condițiile sunteți de acord să informați Native English School cât mai curând posibil, dacă suspectați în mod rezonabil că securitatea contului / plății dvs. este în pericol.

Vă rugăm să rețineți că dvs., cumpărătorul, prin plasarea ordinului dvs. de plată, declarați în mod implicit că aveți vârsta de peste 18 ani și că aveți capacitatea de a încheia un contract de școală engleză nativă în nume propriu. Dețineți întreaga răspundere pentru faptul că acționați ca un adult cu capacitate completă de exercițiu și doriți ca Produsele și / sau Serviciile să fie livrate / efectuate online. De obicei este necesară o adresă, împreună cu o adresă de e-mail validă / activă și un număr de telefon la care puteți fi contactat cu ușurință.

După ce plata dvs. online a fost procesată, veți primi confirmarea plății online. Într-un termen rezonabil din momentul în care Native English School primește confirmarea plății, veți fi contactat de Native English School prin e-mail sau telefon pentru a vă programa programarea.

Plata comenzilor online se face exclusiv prin card, în LEI.

Pentru a asigura securitatea tranzacțiilor, pentru plata online utilizează Native English School serviciile furnizate de Netopia / MobilPay, furnizorul, asigurându-se că plățile sunt efectuate în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise mai jos Logo-uri VISA și MASTERCARD. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduceți datele necesare pentru autorizarea tranzacției în platforma de plată, urmând instrucțiunile furnizate de această platformă. Tranzacțiile se fac în LEI, la cursul de schimb al băncii care emite cardul dvs., din care acesta este asociat cu un cont într-o altă monedă decât LEI. Native English School nu necesită și nu stochează niciun detaliu despre cardul dvs.

După plasarea comenzii dvs. online, veți putea plăti cu cardul dvs. online introducerea datelor de card necesare în interfață. Valoarea comenzii va fi retrasă din contul indicat în momentul finalizării comenzii online prin confirmarea plății.

Indiferent de posibilitatea de a efectua plata pentru o comandă online, este posibil, de asemenea, să aranjați plata prin telefon.

Pași pentru efectuarea unei comenzi telefonice:
i. Native English School va primi cererea dvs. de a plasa o comandă / efectua plata prin telefon;
ii. Pentru a prelua comanda, Native English School vă va cere, cumpărătorului, date despre nume, prenume, număr de telefon și adresă de e-mail și informații referitoare la Produsele și / sau Serviciile pe care doriți să le achiziționați
prin telefon.
iii. După plasarea comenzii telefonice, dvs., cumpărătorul, veți primi un e-mail sau un mesaj text (la adresa
adresa de e-mail / numărul de telefon indicat de dvs.) cu factura și linkul de plată.

Plata comenzilor telefonice se face exclusiv prin card, în LEI, de către accesând linkul de plată trimis prin e-mail sau alternativ pentru plată în euro, prin transfer bancar.

7. DISCLAIMER

În timp ce Native English School încearcă să se asigure că informațiile de pe acest site web sunt corecte, Native English School nu garantează acuratețea și completitudinea materialelor de pe acest site web. Native English School poate aduce modificări materialului de pe acest site web sau produselor și prețurilor descrise în acesta, în orice moment, fără notificare prealabilă. Materialul de pe acest site web poate fi depășit, iar Native English School nu se angajează să actualizeze acest material.

Materialul de pe acest site web este furnizat „ca atare”, fără condiții, garanții sau alți termeni de orice fel. În consecință, în măsura maximă permisă de lege, Native English School vă oferă acest site web pe baza faptului că Native English School exclude toate declarațiile, garanțiile, condițiile și alți termeni (inclusiv fără limitare, condițiile implicate de lege de o calitate satisfăcătoare, de fitness pentru scopul și utilizarea unei îngrijiri și abilități rezonabile) care, în afara acestui aviz legal, ar putea avea efect în legătură cu acest site web.

8. RESPONSABILITATE

Native English School, orice altă parte (indiferent dacă este sau nu implicată în crearea, producerea, întreținerea sau livrarea acestui site web) și oricare dintre companiile grupului Native English School și ofițerii, directorii, angajații, acționarii sau agenții oricăruia dintre ei, exclud toate răspunderea și răspunderea pentru orice sumă sau fel de pierdere sau daună care ar putea rezulta pentru dvs. sau pentru o terță parte (inclusiv fără limitare, orice pierdere sau daună directă, indirectă, punitivă sau consecutivă sau orice pierdere de venituri, profituri, fond comercial, date, contractele, utilizarea banilor sau pierderea sau daunele care rezultă din sau sunt legate în orice mod de întreruperea afacerii și indiferent dacă este delictual (inclusiv fără neglijare), contract sau altfel) în legătură cu acest site web în orice mod sau în legătură cu utilizarea , incapacitatea de a utiliza sau rezultatele utilizării acestui site web, a oricăror site-uri web conectate la acest site web sau a materialelor de pe astfel de site-uri web, inclusiv, dar fără a se limita la pierderea sau deteriorarea din cauza virușilor care vă pot infecta comp. echipamente uterine, software, date sau alte proprietăți din cauza accesului dvs. la, utilizării sau navigării pe acest site web sau a descărcării de către dvs. a oricărui material de pe acest site web sau a oricăror site-uri web conectate la acest site web.

Nimic din acest aviz legal nu exclude sau limitează răspunderea Native English School pentru (a) deces sau vătămare corporală cauzată de neglijență, sau (b) fraudă, sau (c) denaturare cu privire la o chestiune fundamentală, sau (d) orice răspundere care nu poate să fie exclus sau limitat în conformitate cu legislația aplicabilă.

În cazul în care utilizarea materialului de pe acest site web duce la necesitatea întreținerii, reparării sau corectării echipamentelor, software-ului sau datelor, vă asumați toate costurile aferente.

9. LEGEA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

Prezenta notificare legală va fi guvernată și interpretată în conformitate cu legea română. Orice litigiu apărut din sau legat de acest aviz legal va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Data emiterii: 1 Septembrie, 2021

Informatii de contact
Telefon: 0724 00 88 55
E-mail: [email protected]
Adresa: Bld. Aviatorilor 60-62, Cod Poștal 011855