Cursuri de Engleză. Profesori Nativi. O investiție rapidă și distractivă în viitorul tău!

Qualified

native Teachers

International experience.

Unlike other centers we employ only Degree Qualified native teachers with a minimum of 5 years teaching experience!

A native teacher ensures that the whole lesson is undertaken in English to maximise the level of learning in class.

All our teachers are what we call “professional expats” teachers, they have travelled the globe to work at top International Schools, experiencing many different cultures along the way! This experience has developed a teaching style and method unique to our centre that will help you learn English as fast as a native!

About Us

The four pillars of our school

Qualified native Teachers. International experience.

This experience has developed a teaching style and method unique to our center that will help you l…READ MORE

Quick learning. Unique tools.

Our lessons do not feel like a typical English class! They are fun and interactive without the need…READ MORE

Real people. Real topics. Real benefits.

We aim to create a knowledge sharing community, encouraging our students to initiate discussions a…READ MORE

On your schedule. All year round for competitive edge.

Our centre does not close over school holiday periods, being open an entire calendar year in order…READ MORE

Contactează-ne

Dacă ai nevoie de mai multe informații nu ezita să ne contactezi

Native English School

Adresa : Strada Elena Caragiani 29

Oraș : București, Sector 1

Cod poștal : 014214

Telefon : 0724 00 88 55

Email: [email protected]

Ne găsești aici:

Inside our classes

Meet our students and teachers bellow:

Rulează videoul
Rulează videoul
Dana Carstoiu
Dana Carstoiu
2022-04-04
Both my Kids have had classes by Native English School: my daugter (8) for cca 1 year and my son (11) for 6 months and they love it. The teachers know how to make the class attractive and the children get confidence with speaking as learning is done having fun. It is mostly for improving conversational skills and less related to writing: there are supporting materials but my Kids do not write during the classes. I believe it is the perfect way for classes that take place after school. To conclude, the experience with NES is a positive one and I definitely recommend them.
Florin Cotoc
Florin Cotoc
2022-04-04
Fetita mea urmeaza cursurile NES din martie 2021 si dupa un an progresele realizate sunt vizibile. Mai mult decat atat, acest curs a reusit sa o faca sa indrageasca engleza si acum asteapta cu nerabdare fiecare ora de curs. Alchimia profesorilor cu elevii este deosebita si lectiile sunt atractive si amuzante.
Ligia S
Ligia S
2022-04-04
Lectii de engleza interactive cu profesori nativi. Se pune accent pe conversatie si pe metode interactive care le plac mult copiilor. Recomand si pentru pregatirea pentru examenele Cambridge.
Ana Maria
Ana Maria
2022-04-04
Calitatea actului educational, grupele mici, metodele de predare - toate net superioare alternativelor din piata. Dupa 1 an de British Council in care evolutia a fost zero, copiii mei invata cu placere si accelerat engleza. 5/5 pentru 2 ani si jumatate de colaborare exceptionala.
Madalina C
Madalina C
2022-01-24
Matei face lectii la aceasta scoala din aprilie 2020, deci deja intram in anul 2 de lectii saptamanale cu Native English School. II plac lectiile, ii place si echipa si faptul ca unii sunt mai avansati decat el este un avantaj pentru ca nu invata doar de la profesor, ci de la colegi. Avem teme de facut sub forma unor scurte videoclipuri pe care le face de fiecare data cu incantare, iar eu sunt fericita ca focusul este si pe gramatica la ore, dar mai ales pe exprimare si vocabular - adica exact ce iti trebuie atunci cand mergi intr-o calatorie oriunde in lume: sa te descurci bine in conversatii. Pentru noi orele cu Native English au combinatia optima de invatat si fun.
Oana Stanciu
Oana Stanciu
2022-01-24
Suntem foarte mulțumiți de școala cu profesori nativi de engleză. Fiul meu a învățat foarte repede și are acum note foarte bune la școală. Sunt sigură că îi va fi de folos in viitor, in orice meserie se va califica. Metoda de predare este prietenoasa cu elevul, se joacă învățând și progresează foarte bine. Recomand cu căldură această școală.
English Club
English Club
2020-09-22
A safe and comfortable space for children to learn and practice their English language skills.