Lecții de limba engleză cu un profesor britanic nativ

Înscrie-te la cursurile noastre pentru adulți și oferă-ți șansa de a vorbi engleza ca un nativ!

Native English School consideră că momentul în care ne lăsăm captivaţi de o limbă străină, abia atunci învățăm cu adevărat! De aceea am personalizat lecțiile și activitățile pentru a fi potrivite pentru orice vârstă, orice nivel și stil de învățare!

REZERVĂ ACUM UN LOC

Engleza pentru afaceri și călătorii!

Ai nevoie de limba engleză pentru călătoriile tale în scop de afaceri sau de plăcere? Nu îți mai dorești să fii pus în situația în care multe dintre conversațiile tale să rămână „suspendate“ din cauză că nu găsești tot timpul cuvintele potrivite?


Te asiguri că ești corect înțeles de către ceilalți!

Există o mare diferență între limba engleză pe care o poți învăța din cărți și cea pe care o folosim zilnic! Unele fraze sau expresii din limba engleză rămân adeseori un mister și pentru cei care se străduie din răsputeri să vorbească în mod corect engleza.


Înscrie-te azi la cursurile noastre!

Vei avea marele avantaj de a învăța limba engleză de la un nativ britanic! Acesta te va învăța prin intermediul unor metode excepționale – National Geographic Learning și Ted Talks – toate trucurile pentru a deveni un as în conversații și în scris. Curând, vei fi și tu confundat cu un britanic nativ!Native English School este exact ceea ce sugerează și numele: un loc în care poți învăța limba engleza împreună cu profesori nativi,  ca atunci când ai învăța limba maternă.

Cursurile se desfăşoară în clasa virtuală, acolo unde atenția ta va fi captată pentru învățarea limbii engleze cu ajutorul orelor de curs antrenante, energice și incitante, ce se împletesc cu discuții interactive, jocuri și exerciții de gramatică.

Fiecare plan de lecție este creat special pentru nivelul de învățare al studentului, astfel încât să-și poată însuși cunoștințele de limbă engleză în cel mai scurt timp.

Toate acestea în timp ce învață să pronunțe și să vorbească engleza ca un nativ, cu un nativ!

La Native English School considerăm că doar atunci când suntem pe deplin captivați de o limbă nouă, învățăm cu adevărat. De aceea am adaptat la vârsta, nivelul și stilul fiercăruia dintre cursanții noștri lecțiile, cluburile și activitățile cu ajutorul unor materiale didactice a căror eficiență a fost dovedită de-a lungul timpului.

Pe lângă pregătirea cursanților pentru examenele Cambridge Starters, Movers și Flyers folosind Oxford University Press, materialele National Geographic și Cambridge, Native English School folosește, de asemenea, programe software de ultimă generație, precum National Geographic cu Ted Talks, ajutându-l pe cursant să își găsească vocea în limba engleză.

Iar toate acestea au un singur scop, acela de a oferi cursaților din întreaga lume posibilitatea de a reține cuvinte noi și de a învăța limba engleză în cel mai rapid mod!


PROFESORII NOȘTRI:


  • Toți profesorii Native English School sunt vorbitori nativi de limbă engleză, cu una sau mai multe diplome și atestate recunoscute internaționale precum CELTA, TEFL, TESOL.
  • La Native English School cursanții au posibilitatea de a se înscrie în clase în care activitățile didactice sunt organizate de mai mulți dintre profesori noștri, acest lucru ajutându-i să-și dezvolte eficient și rapid abilitățile de vorbire și înțelegere în limba engleză.
  • Pentru a fi la curent cu cele mai noi metode și materiale de predare, profesorii noștri participă regulat la cursuri de formare profesională.
  • Toți profesorii Native English School au minimum doi ani de experiență la catedră.

Samantha Teasdale
+10 ani de experiență didactică


Claire Melinte
+10 ani de experiență didactică


Jeremy Closs
+5 ani de experiență didactică


John Cullen
+5 ani de experiență didactică


Garry Baker
+10 ani de experiență didactică


MARK EADY
+20 ani de experiență didactică


Cath O’Shea
+8 ani de experiență didactică


MISIUNEA NOASTRĂ:


Misiunea noastră este de a însufleți cursurile prin lecții și activități memorabile și amuzante, oferind astfel studenților șansa de a învăța limba engleză intuitiv, ca și cum ar fi limba maternă.Metoda de învățare: National Geograhic Life

National Geograhic Learning aduce întreaga lume mai aproape în cadrul cursurilor noastre pentru adulți, cu accent deosebit pe gramatică și vocabular.

Prin intermediul unui conținut uluitor constând în materiale video și teme provocatoare, Life inspiră oamenii care se confruntă zi de zi cu luarea deciziilor. Life ne ajută să ne dezvoltăm gândirea critică și ne oferă cheia potrivită pentru a comunica în mod eficient în rândul comunității noaste!


Metoda de învățare: Ted Talks

Conferințele TED și-au început tradiția în urmă cu 30 de ani în California, Statele Unite ale Americii. De-a lungul anilor, figuri emblematice ale lumii și-au expus ideile și filosofia de viață în discursuri de aproximativ 18 minute, discursuri care prin profunzime și puterea motivațională, au influențat oameni din întreaga lume.

Am ales TED Talks ca material didactic la Native English School tocmai pentru a vă stimula să vă exprimați propriile idei şi să dobândiți mai uşor abilitatea de vorbire în engleză.


Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

PACHETE PENTRU COPII / ADOLESCENȚI / ADULȚI


VÂRSTA SUB 7 ANI

392 RON / LUNĂ

grup de 6 - 8 elevi
(8 sesiuni - 49 de RON pentru 45 de minute)


VÂRTSA 7+ ANI

536 RON / LUNĂ

grup de 6 - 8 elevi
(8 ședințe - 67 RON pe oră)


Oferim o evaluare noilor cursanți, astfel încât să putem evalua individual nivelul de cunoaștere a limbii engleze, iar apoi să hotărâm împreună care este cel mai potrivit curs pentru fiecare. Ne dorim mult ca toţi cursanții noștri să-și descopere vocea și să se simtă cât mai confortabil de-a lungul acestei frumoase călătorii de învățare a limbii engleze.

formular înscriere

ÎNSCRIE-TE ASTĂZI PENTRU EVALUAREA INIȚIALĂ*

*Aceasta are un cost fix de 67 RON, iar noi oferim o lecție gratuită în momentul înscrierii.

Fă primul pas spre a îi oferi fie copilului tău, fie ție însuți șansa de a vorbi engleza ca un nativ.

Majoritatea cursurilor noastre interactive live încep în septembrie, dar avem grupe noi care pornesc în fiecare lună!