Engleză Online. Profesori Nativi. O investiție rapidă și distractivă în viitorul tău!​

Cursuri

Online de Engleză

cu profesori nativi

Cursuri de pregătire Cambridge și Cursuri Ted Talk pentru adulți

Adulții progresează pe scala de evaluare Cambridge în fiecare an, iar în unele cazuri chiar 6 luni, iar aceasta se datorează, din nou, designului lecțiilor noastre, precum metodelor și stilului de predare specific centrului nostru.

Suntem unul dintre puținele, dacă nu singurul centru din România care utilizează software-ul Ted Talk – acesta este construit să ofere folosind o arie mare de subiecte de interes, un maximum de rezultate prin deprinderea artei povestirii. 

Despre programele noastre
Toate programele pentru adulți se desfășoară în grupe restrânse de 3 - 5 cursanți

Cursuri de pregătire Cambridge pentru adulți

Deși folosim cele mai bune materiale de lucru în pregătirea pentru Cambridge în lecțiile noastre, nu ne rezumăm doar aceste cărți, așa cum fac celelalte centre sau școli. Le folosim ca bază pentru lecțiile noastre și extindem pe subiectele tratate în fiecare lecție cu activități distractive, comptetitive și interactive, individuale sau de grup, fiecare lecție fiind plină de discuții și dezbateri

Acest lucru înseamnă că studenții nu numai că învață partea academică a limbii engleze pentru a promova examenele Cambridge, ci că învață cum să gândească și să se exprime în engleză atât în sala de clasă, cât și în afara acesteia, în lumea reală. Acesta este în cele din urmă obiectivul nostru principal și obiectivul principal al cursanților.

Vârstă: peste 18 ani

Durată: 60 de minute

Frecvență: de 2 ori pe săptămână sau 120 de minute o dată pe săptămână

Preț: 107 RON +TVA/oră

 

De asemenea, fară costuri suplimentare, cursanții noștri primesc gratuit materialele de pregătire Cambridge la finalul fiecărei lecții.

Cursuri Ted Talk pentru adulți

Ted Talks și National Geographic s-au reunit pentru a crea un program inovator de învățare a limbii engleze, conceput pentru a obține maximum de rezultate într-un minimum de timp, prin puterea dezbaterilor pe o gamă largă de subiecte din lumea reală care provoacă la reflecție. Seria include 40 de subiecte pe 4 niveluri, fiecare nivel fiind parcurs în aproximativ 32 de ore.

Marile idei stimulează învățarea și inspiră o comunicare excelentă, iar programul TED Talks Learn English aduce puterea ideilor în sala de clasă pentru a-i ajuta pe cursanți să-și găsească propria voce în limba engleză pentru a deveni cetățeni globali de succes și viitori lideri de afaceri. Este vorba despre oameni reali, subiecte reale și o reală utilizare a limbii. Cu vorbitori din întreaga lume, acest program revoluționar le va permite cursanților nu numai să vorbească și să înțeleagă limba engleză vorbită cu multe accente diferite, ci și să înțeleagă culturi, obiceiuri, gânduri și idei diferite.

Vârstă: peste 18 ani

Durată: 60 de minute

Frecvență: de 2 ori pe săptămână sau 120 de minute o dată pe săptămână

Preț: 107 RON +TVA/oră

Minicursuri de Abilități de Lucru Expres - Engleză pentru afaceri

Seria noastră de cursuri scurte de Business English pentru diferite profesii, abilități de lucru și industrii este ideală pentru studenții angajați care doresc să comunice mai bine în limba engleză și să progreseze rapid. Fiecare curs scurt încorporează subiecte captivante, jocuri de rol motivante, puncte cheie ale limbii engleze, fraze utile și strategii de încadrare pentru fiecare subiect de specialitate.

Durată: 60 de minute

Frecvență: de 2 ori pe săptămână sau 120 de minute o dată pe săptămână

Detalii: 4 luni pentru completarea fiecărui minicurs

Preț: 107 RON +TVA/oră

 

Studenții pot alege să urmeze un curs relevant pentru unitatea lor de afaceri specifică sau să dobândească cunoștințe de specialitate privind competențele de sine stătătoare în următoarele domenii:

• Ședințe  Prezentări  Negocieri 

 Emailuri  Socializare  Comunicări telefonice 

 Logistică  Industria Energetică  Telecom & IT 

 Customer Care  Contabilitate  Juridic 

 Marketing & Publicitate  Vânzări și achiziții 

 Resurse Umane

Cursul Excel International - Engleză pentru afaceri

Cursul nostru de Business English International Excel este un curs de perfecționare profesională de neînlocuit, testat în timp, pentru reconversia profesională a profesioniștilor din mediul de afaceri pentru activitatea economică externă și pentru munca în firme internaționale. Acest curs complet imersiv durează aproximativ 64 de ore și este conceput special pentru profesioniștii adulți care trebuie să exceleze în limba engleză atât pentru muncă, cât și pentru plăcere.

Durată: 60 de minute

Frecvență: de 2 ori pe săptămână sau 120 de minute o dată pe săptămână

Detalii: 8 luni pentru completarea întregului curs

Preț: 107 RON +TVA/oră

 

Caracteristicile cheie includ: 

• Subiecte legate de stilul de viață global pentru a-i face pe cursanții adulți profesioniști să vorbească 

• Videoclipuri impresionante, documentare și interviuri autentice  în fiecare unitate

 secțiune de competențe de lucru care acoperă subiecte precum telefonatul, trimiterea de e-mailuri și customer care pentru a asigura dezvoltarea abilităților de care au nevoie cursanții pentru a excela la locul de muncă 

• Secțiuni de recapitulare, cu note privind gramatica, limbajul funcțional și activități suplimentare

• O secțiune de vocabular / pronunțare pentru viața de zi cu zi și muncă care le permite cursanților să dezvolte un vocabular variat și cuprinzător pentru a fi folosit în contexte sociale și profesionale.

Din interiorul lecțiilor

Întâlnește clienții și profesorii noștri

Rulează videoul
Rulează videoul

1. Rezervați o evaluare

Este foarte ușor! Completați formularul, alegeți un interval de timp disponibil care se încadrează în programul dvs., plătiți la finalizarea comenzii!

2. Obțineți feedbackul

Evaluarea va avea loc prin Zoom, cu unul dintre profesorii noștri nativi, și durează aproximativ 30 de minute.

3. Înscrierea la curs

Obțineți prima lecție GRATUIT după ce vă înscrieți la curs!