Engleză Online. Profesori Nativi. O investiție rapidă și distractivă în viitorul tău!​

Cursuri

Online de Engleză

cu profesori nativi

Cursuri de pregătire Cambridge și Cursuri Ted Talk pentru adulți

Adulții progresează pe scala de evaluare Cambridge în fiecare an, iar în unele cazuri chiar 6 luni, iar aceasta se datorează, din nou, designului lecțiilor noastre, precum metodelor și stilului de predare specific centrului nostru.

Suntem unul dintre puținele, dacă nu singurul centru din România care utilizează software-ul Ted Talk – acesta este construit să ofere folosind o arie mare de subiecte de interes, un maximum de rezultate prin deprinderea artei povestirii. 

Despre programele noastre

Cursuri de pregătire Cambridge pentru adulți

Deși folosim cele mai bune materiale de lucru Cambridge, în lecțiile noastre de pregătire, nu urmărim doar aceste cărți, așa cum fac toate celelalte centre sau școli. Le folosim ca bază pentru lecțiile noastre și ne extindem pe subiectele tratate în fiecare lecție cu activități distractive, competitive și interactive, individuale sau de grup, fiecare lecție fiind plină de discuții și dezbateri. 

Acest lucru înseamnă că studenții nu numai că învață partea academică a limbii engleze pentru a promova examenele Cambridge, ci că învață cum să gândească și să se exprime în engleză atât în sala de clasă, cât și în afara acesteia, în lumea reală. Acesta este în cele din urmă obiectivul nostru principal și obiectivul principal al cursnaților.

Vârstă: peste 18+ ani

Durata cursului și frecvență: pachete de 3 luni

60 minute de 2 ori pe săptămână sau 120 de minute o dată pe săptămână

Preț: 67 RON/oră

 

De asemenea, fară costuri suplimentare, cursanții noștri primesc gratuit materialele de pregătire Cambridge la finalul fiecărei lecții.

Cursuri Ted Talk pentru adulți

Ideea din spatele software-ului este de a învăța cursanții prin informații din lumea reală, de a le oferi înțelegere gramaticală și multe sfaturi utile, trucuri și tehnici pentru a deveni un vorbitor mai bun și mai încrezător, care este capabil să-și exprime ideile și opiniile pe un număr vast de subiecte relevante în lumea de astăzi. 

Fiecare subiect de clasă este extrem de interesant, chiar și pentru profesor și nu există două ore la fel datorită discuțiilor și dezbaterilor dintre cursanți care decurg din subiect.

Vârstă: 18+ ani

Durata cursului și frecvență: pachete de 3 luni

60 minute de 2 ori pe săptămână sau 120 de minute o dată pe săptămână

Preț: 67 RON/oră

Din interiorul lecțiilor

Întâlnește clienții și profesorii noștri

Rulează videoul
Rulează videoul

1. Rezervați o evaluare

Este foarte ușor! Completați formularul, alegeți un interval de timp disponibil care se încadrează în programul dvs., plătiți la finalizarea comenzii!

2. Obțineți feedbackul

Evaluarea va avea loc prin Zoom, cu unul dintre profesorii noștri nativi, și durează aproximativ 30 de minute.

3. Înscrierea la curs

Obțineți prima lecție GRATUIT după ce vă înscrieți la curs!