Cursuri de Engleză. Profesori Nativi. O investiție rapidă și distractivă în viitorul tău!

Cursuri

de Engleză

Lecțiile noastre nu se simt ca un curs tipic de engleză!

Sunt distractive și interactive, fără a fi nevoie să se memoreze manuale sau să se rezolve cantități abundente de teme plictisitoare după fiecare clasă! Acest lucru se datorează în parte materialelor pe care le folosim, dar și profesorilor extraordinari pe care îi avem.

Am selectat cele mai bune materiale dintre sutele de opțiuni disponibile, am creat instrumente exclusive și metode de predare unice, toate pentru a vă ajuta și a vă sprijini învățarea rapidă a limbii engleze.

Suntem mândri să ne reîntâlnim studenții de la an la an, progresând prin scara de evaluare Cambridge în fiecare an și chiar la fiecare 6 luni în unele cazuri. Acest lucru se datorează, din nou, stilului de predare, instrumentelor și metodelor folosite în lecțiile noastre.

Testează-ți engleza!

Fă testul nostru rapid online pentru a afla nivelul actual de limba engleză și pentru a descoperi pentru care dintre cursurile noastre ești gata să te pregătești.

Test pentru copii

INCEPE TESTUL

Test Cambridge

INCEPE TESTUL

Test pentru adulti

INCEPE TESTUL

Din interiorul lecțiilor

Întâlnește clienții și profesorii noștri

Rulează videoul
Rulează videoul

Ce spun parintii si cursantii

Dana Carstoiu
Dana Carstoiu
2022-04-04
Both my Kids have had classes by Native English School: my daugter (8) for cca 1 year and my son (11) for 6 months and they love it. The teachers know how to make the class attractive and the children get confidence with speaking as learning is done having fun. It is mostly for improving conversational skills and less related to writing: there are supporting materials but my Kids do not write during the classes. I believe it is the perfect way for classes that take place after school. To conclude, the experience with NES is a positive one and I definitely recommend them.
Florin Cotoc
Florin Cotoc
2022-04-04
Fetita mea urmeaza cursurile NES din martie 2021 si dupa un an progresele realizate sunt vizibile. Mai mult decat atat, acest curs a reusit sa o faca sa indrageasca engleza si acum asteapta cu nerabdare fiecare ora de curs. Alchimia profesorilor cu elevii este deosebita si lectiile sunt atractive si amuzante.
Ligia S
Ligia S
2022-04-04
Lectii de engleza interactive cu profesori nativi. Se pune accent pe conversatie si pe metode interactive care le plac mult copiilor. Recomand si pentru pregatirea pentru examenele Cambridge.
Ana Maria
Ana Maria
2022-04-04
Calitatea actului educational, grupele mici, metodele de predare - toate net superioare alternativelor din piata. Dupa 1 an de British Council in care evolutia a fost zero, copiii mei invata cu placere si accelerat engleza. 5/5 pentru 2 ani si jumatate de colaborare exceptionala.
Madalina C
Madalina C
2022-01-24
Matei face lectii la aceasta scoala din aprilie 2020, deci deja intram in anul 2 de lectii saptamanale cu Native English School. II plac lectiile, ii place si echipa si faptul ca unii sunt mai avansati decat el este un avantaj pentru ca nu invata doar de la profesor, ci de la colegi. Avem teme de facut sub forma unor scurte videoclipuri pe care le face de fiecare data cu incantare, iar eu sunt fericita ca focusul este si pe gramatica la ore, dar mai ales pe exprimare si vocabular - adica exact ce iti trebuie atunci cand mergi intr-o calatorie oriunde in lume: sa te descurci bine in conversatii. Pentru noi orele cu Native English au combinatia optima de invatat si fun.
Oana Stanciu
Oana Stanciu
2022-01-24
Suntem foarte mulțumiți de școala cu profesori nativi de engleză. Fiul meu a învățat foarte repede și are acum note foarte bune la școală. Sunt sigură că îi va fi de folos in viitor, in orice meserie se va califica. Metoda de predare este prietenoasa cu elevul, se joacă învățând și progresează foarte bine. Recomand cu căldură această școală.
English Club
English Club
2020-09-22
A safe and comfortable space for children to learn and practice their English language skills.