Cursuri de limbi străine. Profesori nativi. O investiție distractivă și rapidă în viitorul tău!

The Clubhouse

Educația internațională. Competențe pentru secolul XXI. O abordare unică a învățării.

Viitorii lideri mondiali nu se nasc, ci se fac.

Viziunea noastră este de a oferi tuturor elevilor, indiferent de vârstă, origine sau circumstanțe personale, acces la o educație internațională și la abilitățile de comunicare ale secolului XXI necesare pentru a deveni cetățenii globali ai viitorului.

Vrem ca studenții noștri să iasă în evidență și de aceea, pe lângă lecțiile de engleză, oferim acum o serie întreagă de programe lingvistice noi cu profesori nativi internaționali, folosind metode și materiale unice pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva!

Muzică

Flaut dulce (Blockflute)

Flautul dulce (blockflute) este un instrument foarte popular. Este, de asemenea, unul dintre cele mai vechi instrumente, deoarece a fost documentat pentru prima dată în Europa în Evul Mediu și a continuat să se bucure de o largă popularitate în perioadele Renașterii și Barocului.

În prezent, este utilizat pe scară largă ca instrument de predare a muzicii, deoarece are un sunet clar și dulce, cu note foarte ușor de învățat de către copii. În doar 2 săptămâni, elevii vor putea cânta melodii ușoare și vor putea progresa în timp către o varietate de melodii mai complexe din diferite genuri, cum ar fi pop, rock și muzică clasică.

Există multe beneficii pentru elevii care participă la acest program, iar mai jos enumerăm câteva dintre rezultatele potențiale:

– respirație îmbunătățită
– să deveniți mai concentrați și mai organizați
– să învețe să lucreze în echipă
– să vă faceți prieteni
– La finalul programului pentru începători de primul nivel, copiii vor cunoaște majoritatea notelor, vor putea citi la vedere o partitură muzicală ușoară, vor fi capabili să țină un ritm simplu și de bază și vor avea un mic repertoriu de cântece pentru începători.
– La sfârșitul programului de nivel intermediar al doilea, elevii vor cunoaște din ce în ce mai multe note muzicale, vor fi capabili să cânte piese mai complexe și vor dobândi abilități de interpretare.
– În timpul celui de-al treilea și ultim nivel, elevii vor intra mai mult în muzică și vor fi capabili să cânte orice piesă doresc, citirea la vedere va fi mult îmbunătățită și se va pune mai mult accent pe partea de interpretare.

Despre profesor

Cristina, care în prezent își finalizează masteratul la Universitatea Națională de Muzică București, are o experiență de peste 10 ani ca solistă și profesoară de flaut și flaut traversier.

Vârste: 5-13 ani

Durata: 1 oră pe săptămână (nivel începător: 7 luni, nivel intermediar: 7-9 luni, nivel avansat: fără durată fixă)

Limba de predare: Instruire duală în limba engleză și/sau română

Preț: 50 lei plus TVA pe oră

Dimensiunea clasei: max 10 studenți

Cerință: Elevii trebuie să aducă la curs propriul instrument (flautele pot fi achiziționate pentru doar 10-20 de euro).

Orele de curs: Marți, între orele 16-17.

Dana Carstoiu
Dana Carstoiu
2022-04-04
Both my Kids have had classes by Native English School: my daugter (8) for cca 1 year and my son (11) for 6 months and they love it. The teachers know how to make the class attractive and the children get confidence with speaking as learning is done having fun. It is mostly for improving conversational skills and less related to writing: there are supporting materials but my Kids do not write during the classes. I believe it is the perfect way for classes that take place after school. To conclude, the experience with NES is a positive one and I definitely recommend them.
Florin Cotoc
Florin Cotoc
2022-04-04
Fetita mea urmeaza cursurile NES din martie 2021 si dupa un an progresele realizate sunt vizibile. Mai mult decat atat, acest curs a reusit sa o faca sa indrageasca engleza si acum asteapta cu nerabdare fiecare ora de curs. Alchimia profesorilor cu elevii este deosebita si lectiile sunt atractive si amuzante.
Ligia S
Ligia S
2022-04-04
Lectii de engleza interactive cu profesori nativi. Se pune accent pe conversatie si pe metode interactive care le plac mult copiilor. Recomand si pentru pregatirea pentru examenele Cambridge.
Ana Maria
Ana Maria
2022-04-04
Calitatea actului educational, grupele mici, metodele de predare - toate net superioare alternativelor din piata. Dupa 1 an de British Council in care evolutia a fost zero, copiii mei invata cu placere si accelerat engleza. 5/5 pentru 2 ani si jumatate de colaborare exceptionala.
Madalina C
Madalina C
2022-01-24
Matei face lectii la aceasta scoala din aprilie 2020, deci deja intram in anul 2 de lectii saptamanale cu Native English School. II plac lectiile, ii place si echipa si faptul ca unii sunt mai avansati decat el este un avantaj pentru ca nu invata doar de la profesor, ci de la colegi. Avem teme de facut sub forma unor scurte videoclipuri pe care le face de fiecare data cu incantare, iar eu sunt fericita ca focusul este si pe gramatica la ore, dar mai ales pe exprimare si vocabular - adica exact ce iti trebuie atunci cand mergi intr-o calatorie oriunde in lume: sa te descurci bine in conversatii. Pentru noi orele cu Native English au combinatia optima de invatat si fun.
Oana Stanciu
Oana Stanciu
2022-01-24
Suntem foarte mulțumiți de școala cu profesori nativi de engleză. Fiul meu a învățat foarte repede și are acum note foarte bune la școală. Sunt sigură că îi va fi de folos in viitor, in orice meserie se va califica. Metoda de predare este prietenoasa cu elevul, se joacă învățând și progresează foarte bine. Recomand cu căldură această școală.
English Club
English Club
2020-09-22
A safe and comfortable space for children to learn and practice their English language skills.