Lecții de limba engleză cu un profesor britanic nativ, în București

Înscrie-te la cursurile noastre pentru adulți și oferă-ți șansa de a vorbi engleza ca un nativ!

Native English School consideră că momentul în care ne lăsăm captivaţi de o limbă străină, abia atunci învățăm cu adevărat! De aceea am personalizat lecțiile și activitățile pentru a fi potrivite pentru orice vârstă, orice nivel și stil de învățare!

PACHETE PENTRU COPII / ADOLESCENȚI / ADULȚI

VÂRSTA SUB 7 ANI

392 RON / LUNĂ

grup de 6 – 8 elevi
(8 sesiuni – 49 de RON pentru 45 de minute)

VÂRTSA 7+ ANI

536 RON / LUNĂ

grup de 6 – 8 elevi
(8 ședințe – 67 RON pe oră)

REZERVĂ ACUM UN LOC

Engleza pentru afaceri și călătorii!

Ai nevoie de limba engleză pentru călătoriile tale în scop de afaceri sau de plăcere? Nu îți mai dorești să fii pus în situația în care multe dintre conversațiile tale să rămână „suspendate“ din cauză că nu găsești tot timpul cuvintele potrivite? Te-ai săturat să fii cel tăcut în cadrul întâlnirilor de afaceri sau la cină doar pentru că nu reuşeşti să te exprimi în engleză? Îți dorești să înțelegi limba engleză pe care o vorbesc britanicii, astfel încât să poți comunica întocmai ca un nativ?

Ești corect înțeles de către ceilalți!

Engleza adevărată poate fi un mister chiar și pentru cei mai fluenți vorbitori, dar te asigurăm că prin intermediul cursurilor noastre uimitoare nu te vei mai simți în mod constant rătăcit printre cuvinte. Cu ajutorul profesorilor noștri nativi, cu experiență de predare, și prin intermediul materialelor și a softwareului didactic studiat de Harvard și susţinut de British Council vei învăța, în cel mai scurt timp, să vorbești ca un nativ!

Înscrie-te azi la cursurile noastre!

Lasă-te captivat de tainele limbii engleze împreună cu unul dintre profesorii noștri nativi și descoperă cât de ușor poate fi învățatul unei limbi străine! Înscrie-te la unul dintre programele nostre deosebite și învaţă toate secretele de care ai nevoie pentru a deveni un as în pronunție și comunicare! Lasă-ți temerile deoparte și descoperă vorbitorul nativ din tine!

Metoda de învățare: National Geograhic Life

Bazându-se pe conținutul National Geographic, Life transformă experiența de învățare într-o călătorie fabuloasă cu imagini, articole și videoclipuri irezistibile care-i captivează pe învăţăcei cum nici o altă metodă didactică nu a reușit înainte.

Life este o serie cu șase niveluri de învățare, care transformă învățarea limbii engleze într-o explorare a lumii. Cu ajutorul Life, reuşim să venim în cadrul cursurilor cu o abordare interesantă a gândirii critice!

Ted Talks (adolescenți și adulți)

Conferințele TED și-au început tradiția în urmă cu 30 de ani în California, Statele Unite ale Americii. De-a lungul anilor, figuri emblematice ale lumii și-au expus ideile și filosofia de viață în discursuri de aproximativ 18 minute, discursuri care prin profunzime și puterea motivațională, au influențat oameni din întreaga lume. Platforma educațională TED Talks a fost lansată de curând, iar Native English School este unul dintre puținele centre din București care folosește acest material didactic de ultimă oră pentru a preda limba engleză. Fiecare curs are în centru un TED Talk motivațional care acoperă vocabularul, înțelegerea, gramatica, discuții și dezbateri, cu scopul de a inspira adolescenții și adulții să-și găsească propria voce în engleză!

formular înscriere