Lecții de limba engleză cu un profesor britanic nativ, în București

Înscrie-te la cursurile noastre pentru adulți și oferă-ți șansa de a vorbi engleza ca un nativ!

Native English School consideră că momentul în care ne lăsăm captivaţi de o limbă străină, abia atunci învățăm cu adevărat! De aceea am personalizat lecțiile și activitățile pentru a fi potrivite pentru orice vârstă, orice nivel și stil de învățare!

Durata: 1 oră, de două ori pe săptămână

Preț: 400 lei pentru 8 sedinte (50 lei/ora)

REZERVĂ ACUM UN LOC

Engleza pentru afaceri și călătorii!

Ai nevoie de limba engleză pentru călătoriile tale în scop de afaceri sau de plăcere? Nu îți mai dorești să fii pus în situația în care multe dintre conversațiile tale să rămână „suspendate“ din cauză că nu găsești tot timpul cuvintele potrivite?

Te asiguri că ești corect înțeles de către ceilalți!

Există o mare diferență între limba engleză pe care o poți învăța din cărți și cea pe care o folosim zilnic! Unele fraze sau expresii din limba engleză rămân adeseori un mister și pentru cei care se străduie din răsputeri să vorbească în mod corect engleza.

Înscrie-te azi la cursurile noastre!

Vei avea marele avantaj de a învăța limba engleză de la un nativ britanic! Acesta te va învăța prin intermediul unor metode excepționale – National Geographic Learning și Ted Talks – toate trucurile pentru a deveni un as în conversații și în scris. Curând, vei fi și tu confundat cu un britanic nativ!

Metoda de învățare: National Geograhic Life

National Geograhic Learning aduce întreaga lume mai aproape în cadrul cursurilor noastre pentru adulți, cu accent deosebit pe gramatică și vocabular.

Prin intermediul unui conținut uluitor constând în materiale video și teme provocatoare, Life inspiră oamenii care se confruntă zi de zi cu luarea deciziilor. Life ne ajută să ne dezvoltăm gândirea critică și ne oferă cheia potrivită pentru a comunica în mod eficient în rândul comunității noaste!

Metoda de învățare: Ted Talks

Conferințele TED și-au început tradiția în urmă cu 30 de ani în California, Statele Unite ale Americii. De-a lungul anilor, figuri emblematice ale lumii și-au expus ideile și filosofia de viață în discursuri de aproximativ 18 minute, discursuri care prin profunzime și puterea motivațională, au influențat oameni din întreaga lume.

Am ales TED Talks ca material didactic la Native English School tocmai pentru a vă stimula să vă exprimați propriile idei şi să dobândiți mai uşor abilitatea de vorbire în engleză.

formular înscriere