Cursuri ONLINE de limbă engleză cu profesori britanici nativi pentru copii și adolescenți!

  • Curricula concepută pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani
  • Clase cu un număr mic de elevi unde predau profesori cu experiență
  • Toți profesorii sunt vorbitori nativi de limbă engleză
  • Cursuri online programate la ora agreată de cursanți

*Prețuri începând de la 49 de lei! 

REZERVA UN LOC ACUM

Native English School este exact ceea ce sugerează și numele: un loc în care copiii pot învăța limba engleza împreună cu profesori nativi,  ca atunci când ar învăța limba maternă.

Cursurile se desfăşoară în clasa virtuală, acolo unde atenția copilului va fi captată pentru învățarea limbii engleze cu ajutorul orelor de curs antrenante, energice și incitante, ce se împletesc cu cântecele distractive, jocurile și exercițiile de gramatică.

Fiecare plan de lecție este creat special pentru nivelul de învățare al copilului, şi în funcţie de vârsta acestuia, astfel încât să-și poată însuși cunoștințele de limbă engleză în cel mai scurt timp.

Toate acestea în timp ce învață să pronunțe și să vorbească engleza ca un nativ, cu un nativ!

La Native English School considerăm că doar atunci când suntem pe deplin captivați de o limbă nouă, învățăm cu adevărat. De aceea am adaptat la vârsta, nivelul și stilul fiercăruia dintre cursanții noștri lecțiile, cluburile și activitățile cu ajutorul unor materiale didactice a căror eficiență a fost dovedită de-a lungul timpului.

Pe lângă pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge: Starters, Movers, Flyers, KET, PET folosind Oxford University Press, materialele National Geographic și Cambridge, Native English School folosește, de asemenea, programe software de ultimă generație, precum National Geographic cu Ted Talks (ajutându-l pe adolescent să își găsească vocea în limba engleză), Jolly Phonis și Genki English (un model de predare TEFL care a fost prezentat la TEDx, studiat la Universitatea Harvard și susținut de Consiliul Britanic).

Iar toate acestea au un singur scop, acela de a oferi copiilor și adolescenților din întreaga lume posibilitatea de a reține cuvinte noi și de a învăța limba engleză în cel mai rapid mod!

PROFESORII NOȘTRI:

  • Toți profesorii Native English School sunt vorbitori nativi de limbă engleză, cu una sau mai multe diplome și atestate recunoscute internaționale precum CELTA, TEFL, TESOL.
  • La Native English School cursanții au posibilitatea de a se înscrie în clase în care activitățile didactice sunt organizate de mai mulți dintre profesori noștri, acest lucru ajutându-i să-și dezvolte eficient și rapid abilitățile de vorbire și înțelegere în limba engleză.
  • Pentru a fi la curent cu cele mai noi metode și materiale de predare, profesorii noștri participă regulat la cursuri de formare profesională.
  • Toți profesorii Native English School au minimum doi ani de experiență la catedră.

Samantha Teasdale
+10 ani de experiență didactică

Jeremy Closs
+5 ani de experiență didactică

Garry Baker
+10 ani de experiență didactică

Cath O'Shea
+8 ani de experiență didactică

Claire Melinte
+10 ani de experiență didactică

John Cullen
+5 ani de experiență didactică

Mark Eady
+20 ani de experiență didactică

MISIUNEA NOASTRĂ:

Misiunea noastră este de a însufleți cursurile prin lecții și activități memorabile și amuzante, oferind astfel copiilor șansa de a învăța limba engleză intuitiv, ca și cum ar fi limba maternă.

Metodele noastre de predare

Genki English (5-6, 7-9 ani)

Descoperiți lumea Genki, un univers al jocurilor, cântecelor și lecțiilor interactive, toate create pentru a-l ajuta pe cel mic să învețe limba engleză. Genki English este un soft interactiv, studiat de Universitatea Harvard, Facultatea de Educaţie şi Universitatea Oxford, Departamentul de Educaţie, și promovat de British Council ca fiind una dintre cele mai eficiente și distractive metode de însușire a cunoștințelor de vocabular, gramatică, dar și de fonetică a limbii engleze. Genki English cuprinde peste 120 de activități, cântece, jocuri și fotografii menite să le capteze atenția celor mici și să-i motiveze în a comunica în limba engleză.

National Geographic Our World (8 ani +)

Seria educativă National Geographic Our World a fost special creată pentru a-i încuraja pe copii să descopere informații și cunoștințe de cultură generală în limba engleză. Aceste materiale au avantajul de a-i antrena pe cei mici în lectură și comunicare explorând lumea în imagini! Propunem National Geographic Our World ca metodă de aprofundare a limbii engleze pentru copiii mai mari de 8 ani: ei vor descoperi lumea fascinantă National Geographic, exersându-şi vocabularul, gramatica și accentul britanic.

TED Talks (adolescenți și adulți)

Conferințele TED și-au început tradiția în urmă cu 30 de ani în California, Statele Unite ale Americii. De-a lungul anilor, figuri emblematice ale lumii și-au expus ideile și filosofia de viață în discursuri de aproximativ 18 minute, discursuri care prin profunzime și puterea motivațională, au influențat oameni din întreaga lume. Am ales TED Talks ca material didactic la Native English School tocmai pentru a-i stimula pe adolescenți și adulți să-și exprime propriile idei şi să dobândească mai uşor abilitatea de vorbire în engleză.

Examenele Cambridge

Certificatele Cambridge English sunt recunoscute de peste 25.000 de instituții de învățământ, angajatori și guverne din întreaga lume.Abordarea noastră unică face ca învățarea limbii engleze să fie plăcută, eficientă și plină de satisfacții, încurajând în același timp progresul continuu, cu o metodă clară de îmbunătățire a abilităților lingvistice pentru obținerea succesului la examen.Cursurile noastre sunt concepute pentru a dezvolta abilități de comunicare în limba engleză în viața reală, pe care copiii le pot folosi în viața de zi cu zi, muncă, studiu și călătorii. Acest lucru îi încurajează și îi motivează pe elevi, deoarece abilitățile pe care le dezvoltă nu sunt doar pentru examen, ci pentru viață.

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

PREȚURI:

VÂRSTA SUB 7 ANI

392 RON / LUNĂ

grup de 6 – 8 elevi
(8 sesiuni – 49 de RON pentru 45 de minute)

VÂRTSA 7+ ANI

536 RON / LUNĂ

grup de 6 – 8 elevi
(8 ședințe – 67 RON pe oră)

Oferim o evaluare inițială* noilor cursanți, astfel încât să putem evalua individual nivelul de cunoaștere a limbii engleze, iar apoi să hotărâm împreună care este cel mai potrivit curs pentru fiecare. Ne dorim mult ca toţi cursanții noștri să-și descopere vocea și să se simtă cât mai confortabil de-a lungul acestei frumoase călătorii de învățare a limbii engleze.

*Aceasta are un cost fix de 67 RON, iar noi oferim o lecție gratuită în momentul înscrierii.

Formular de înscriere

ÎNSCRIE-TE ASTĂZI PENTRU EVALUAREA INIȚIALĂ*

*Aceasta are un cost fix de 67 RON, iar noi oferim o lecție gratuită în momentul înscrierii.

Fă primul pas spre a îi oferi fie copilului tău, fie ție însuți șansa de a vorbi engleza ca un nativ.

Majoritatea cursurilor noastre interactive live încep în septembrie, dar avem grupe noi care pornesc în fiecare lună!