În lumea din ce în ce mai globalizată, capacitatea de a comunica în limba engleză este considerată o abilitate esențială. Native English School oferă copilului tău posibilitatea de a învăța limba engleză într-un mediu antrenant și eficient.

 

Cele mai întâmpinate dificultăți în procesul de a învăța engleză sunt:

  1. Angajamentul – Când vine vorba de un copil în creștere, găsirea unor activități interactive poate fi o adevărată provocare. Este necesară descoperirea unor inițiative distractive pentru ca implicarea copilului să se desfășoare pe lungă durată.
  2. Accentul – Printre cele mai mari impedimente în procesul de achiziționare a unei limbi noi se află adoptarea unui accent. Mulți părinți caută să se asigure că dezvoltarea accentelor engleze se dezvoltă corect la copii lor.

 

 

Însă, cursurile oferite de Native English School soluționează întocmai aceste dificultăți, ghidând elevii în procesul de a învăța să vorbească engleză fluent.

 

Ce vă putem oferi?

Native English School tratează aceste probleme folosind abordări și servicii originale:

  1. Profesori vorbitori nativi de engleză. Prezența lor îmbunătățește semnificativ expunerea elevilor la dialectele engleze reale, ajutând la dezvoltarea timpurie a unei pronunții corecte.
  2. Învățare interactivă – avem strategii de predare unice, captivante și bine planificate, care se concentrează pe învățarea bazată pe joc. Fiecare lecție este atât instructivă, cât și distractivă, deoarece curriculum-ul include jocuri, povești și exerciții practice. Această metodă îi menține pe copii interesați de cursurile lor de engleză și motivați să se le continue.
  3. Înțelegerea nevoilor – fiecare elev este unic și are diferite cerințe care trebuie îndeplinite. Școala noastră a creat grupe speciale și bine gândite, în care copilul tău să se simtă primit și înțeles. Această strategie asigură evoluția elevilor și le menține nivelul de motivație ridicat.

 

Rezultate:

Școala se mândrește cu impactul pozitiv care reiese din eforturile pe care membrii noștri le depun zilnic în cadrul activității de a învăța limba engleză.

  1. Pronunție îmbunătățită – elevii noștri sunt adesea lăudați pentru pronunția și accentul lor remarcabil. Părinții pot observa fluența și rezultate îmbunătățite încă de la primele cursuri urmate.
  2. Încredere sporită – încrederea elevilor în vorbirea și scrisul în limba engleză crește pe măsură ce devin mai competenți în limba engleză. Această încredere de sine redescoperită se revarsă frecvent în alte fațete ale vieții lor, sporind creșterea lor personală totală.
  3. Dorința de implicare – Metodele originale de învățare îi motivează pe elevi să fie interactivi, învățând prin joc și joacă. Acest lucru nu doar că îi motivează să-și continue studiile, dar îi face să se și bucure de ele.

 

Cursurile noastre dovedesc că studiul englezei poate fi plăcut, interesant și eficient. Școala noastră este un exemplu excelent al modului în care strategiile de predare inovatoare pot avea un efect de lungă durată asupra vieții copiilor, oferindu-le noi competențe și pregătindu-i pentru un viitor de succes.

Dacă îți dorești o nouă direcție de evoluție pentru copilul tău, te invităm să accesezi site-ul nostru pentru a programa o evaluare pentru acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *