Într-o lume în care învățarea nu se limitează la sălile de clasă, The Clubhouse de la Native English School a apărut ca un centru dinamic care oferă copiilor oportunități unice de a-și lărgi orizonturile și de a învăța engleză în mod practic și dinamic.

În prim-plan se află un program de învățare a limbilor străine în mod practic: prin activitățile extrascolare copiii învață practic limba engleză, spaniolă, franceză, mandarină și nu numai! Aceștia participă la sesiuni interactive, exersând limbi străine cu vorbitori nativi.

The Clubhouse nu este doar un loc pentru activități structurate, este un spațiu de explorare. De la arts & crafts, yoga, cor, dans până la debate, public speaking și jurnalism, copiii se scufundă în experiențe practice care creează o punte între cunoștințele teoretice și aplicarea practică. Ei își consolidează pasiunile și învață limbi străine – aspecte esențiale pentru orice moment al vieții lor.

Dincolo de clasă, este un spațiu în care educația devine o călătorie incitantă, iar copiii sunt echipați cu abilități care depășesc curriculumul, pregătindu-i pentru un viitor plin de posibilități.

Oferă-i copilului tău oportunitatea de a învăța și a crea amintiri de neuitat. Descoperă diversele activități care îi așteaptă pe site-ul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *