Pentru majoritatea copiilor vara inseamna mult timp pentru relaxare, joaca si prieteni. Pentru unii insa, vara inseamna scoli de vara. Go Genki, spre exemplu, este o scoala de vara care se desfasoara intre 1 iulie si 30 august, fiind focusat pe invatarea limbii engleze. Chiar daca nu va avea toata libertatea pe care ar avea-o daca ar sta acasa, copilul se poate bucura mult mai tare de scoala de vara decat de o vacanta normala, din mai multe motive:

  • Este un loc in care va putea sa se joace tot felul de jocuri distractive, sa cante si sa participe la concursuri alaturi de copii de varsta lui;
  • Este o ocazie excelenta pentru a invata cele mai interesante activitati;
  • Va invata sa comunice in engleza si ii va placea foarte mult sa faca asta;
  • Nu ii ocupa celui mic foarte mult timp. Practic, un curs dureaza doua saptamani, cate 4 ore zilnic.

Practic, cele doua saptamani de scoala de vara inseamna invatarea limbii engleze intr-un mod cat se poate de distractiv.

Avantaje punctuale ale scolii de vara Go Genki

Pentru parintii care aleg scoala de vara Go Genki, avantajele pot fi conturate mult mai bine. Unul dintre cele mai importante este faptul ca lectiile de engleza sunt sustinute de un profesor britanic nativ, ceea ce inseamna ca prichindelul va invata cum sa vorbeasca cu accent si va putea sa aiba o fluenta nativa in limba engleza.

Cele 30 de ore de limba engleza facute de-a lungul verii sunt focusate pe ascultare, vorbire si urmarea unor instructiuni in limba engleza.

Cui ii este adresata aceasta scoala de vara?

Go Genki este o scoala perfecta pentru copiii intre 4 si 6 ani. Acestia au capacitatea de a invata rapid tot ceea ce li se preda si de a o face in mod cat se poate de natural.

Cum se desfasoara programul scolii?

Exista cateva lucruri incluse:

  • 20 de ore de lectii Genki English sustinute de profesorul nativ;
  • 10 ore de activitati in limba engleza. Este vorba despre activitati aditionale, cum ar fi dansul, jocurile si constructiile sau diverse alte activitati artistice;
  • O multime de alta activitati interesante, adaptate varstei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *