Limba engleza a devenit o limba obligatorie, in conditiile in care se vorbeste peste tot in lume. Practic, daca stii engleza te poti descurca peste tot. Daca stii engleza in mod nativ, oportunitatile ti se pot deschide intr-un mod in care nici nu te astepti.

Tocmai de aceea, daca ai un copil mic, un prim lucru pe care trebuie sa il faci este sa te asiguri ca invata engleza. Va invata engleza la scoala si la gradinita, insa lucrurile nu trebuie sa se opreasca aici. Limba trebuie sa fie insusita ca o a doua limba nativa, tocmai de aceea este recomandat sa urmezi cateva sfaturi:

Two Books Beside Two Chalks

1. Gaseste o scoala specializata in predarea limbii engleze, cu profesori nativi. Este important ca persoanele care il invata limba pe cel mic sa stie sa o vorbeasca nativ. In felul acesta le vor transmite accentul si micile secrete pe care le stapanesc doar cei nascuti in Marea Britanie.

2.Comunica cu profesorul. Este o alta necesitate. Daca vrei ca prichindelul tau sa invete limba engleza este bine sa comunici cat mai mult cu profesorul. Ii poti cere anumite recomandari care sa il ajute pe cel mic sa invete engleza acasa, in viata de zi cu zi.

3. Asigura-te ca mediul in care se invata este unul prieteos. Mediul trebuie sa fie unul incurajator, care nu ii impune copilului sa invete, ci il convinge ca invatatul poate sa insemne si distractie si aduce o multime de beneficii. Practic, copiii trebuie sa fie convinsi sa isi doreasca sa se implice, nu sa fie obligati sa o faca.

4. Expune copilul la un mediu in care se vorbeste limba engleza. Poti vorbi acasa engleza, poti urmari desene animate, filme sau emisiuni in limba engleza si poti citi carti in engleza. Daca este expus la un astfel de mediu, copilul va fi foarte curios si va invata mult mai repede.

Nu totul tine de scoala. Alegerea scolii este importanta, insa invatarea englezei nu se rezuma la scoala. Daca vrei ca un copil sa isi insuseasca foarte bine limba trebuie sa il convingi ca ii este de ajutor si ca are de castigat din asta. Tocmai de aceea, este indicat sa urmezi toate sfaturile prezentate mai sus.

Native English School – București, Str. Aviator Jean Textier, nr. 17, aproape de Liceul Jean Monnet

Samantha: 0739 881 818
[email protected]
www.nativenglishschool.com

[button text=”???? Lecții de limba engleză cu un profesor britanic nativ, în București, aproape de Liceul Jean Monnet! CLICK PENTRU DETALII!” link=”https://nativenglishschool.com/engleza-pentru-copii-si-adolescenti/”]

[ux_image id=”144″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *