Examenele Cambridge sunt extrem de importante pentru cei care doresc sa se asigure ca au competente foarte bune in comunicarea in limba lui Shakespear si doresc sa se pregateasca pentru un job intr-o tara in care se vorbeste aceasta limba.

Din fericire, probele nu sunt foarte grele pentru cei bine pregatiti, nici atunci cand vine vorba despre proba scrisa, nici atunci cand vine vorba despre cea vorbita.

Care sunt secretele pentru a promova cu brio examenele?

Daca vrei sa promovezi si vrei sa o faci cu o nota cat mai mare, in momentul in care intri in sala de examen trebuie sa respecti o serie de reguli:

Engleza este o limba ce devine, pe zi ce trece, universala. Stiind engleza te poti descurca oriunde in lume, iar examenele Cambridge nu fac altceva decat sa confirme acest lucru. Atata vreme cat te asiguri ca ai un profesor bun, de preferat care vorbeste engleza nativ, nu ar trebui sa iti faci probleme nici in ceea ce priveste examenul, nici in ceea ce priveste modul in care te vei descurca in viata de zi cu zi, atunci cand va trebui sa vorbesti engleza.