Școala de Vară
cu Profesori Nativi

Ești gata să îți privești copilul cum își crește cunoștințele de limba engleză la urmatorul nivel?

avansează la următorul nivel de limba engleză
În cel mai scurt timp posibil

TED TALK TEENS - CLUB DE DISCUȚII ȘI DEZBATERI

Obiectivul cursului: TED Talks și-a început tradiția în urmă cu 30 de ani în California, Statele Unite ale Americii. De-a lungul anilor, figurile iconice și-au prezentat ideile și filozofiile de viață în discursuri de aproximativ 18 minute și, prin profunzimea și puterea lor motivațională, au influențat oameni din întreaga lume. Platforma de predare TED Talks este nouă pe piață, iar Native English School este unul dintre singurele centre din București care își învață în prezent elevii cu acest material de învățare a limbii engleze de ultimă generație. Fiecare unitate este construită în jurul unui Ted Talk inspirațional și acoperă vocabular, înțelegere, gramatică, discuții și dezbateri pentru a inspira adolescenții să-și găsească cu adevărat vocea în engleză!

Detalii curs: 1,5 ore pe zi timp de 5 zile (luni-vineri)
Orar Online: 10:00 – 11:30, 16:30 – 18:00, 18:30 – 20:00
Orar Offline: 10:00 – 11:30, 12:00 – 13:30, 14:30 – 16:00, 17:30 – 19:00
Perioada: 1 iulie – 30 august
Dimensiunea grupului: 5-10 elevi
Preț: 324 de lei + TVA pe săptămână (doar 43 de lei pe oră, cu 35% mai putin decât taxele noastre obișnuite de lecție!)

* Vă rugăm să rețineți că fiecare săptămână este un curs scurt de sine stătător în care veți vedea îmbunătățiri dramatice ale nivelului dvs. de engleză. Înscrieți-vă pentru săptămâni consecutive și urmăriți cum vă „creșteți nivelul” limba engleză! În doar 4 săptămâni poți progresa un întreg nivel pe scala de pregătire pentru examenul Cambridge – KET, PET, FCE, CAE

FCE PENTRU SCOLI - PREGĂTIRE EXAMEN CAMBRIDGE FIRST

Obiectivul cursului: Calificările și testele Cambridge English sunt recunoscute de peste 25.000 de instituții de învățământ, angajatori și guverne din întreaga lume. Abordarea noastră unică face ca învățarea limbii engleze să fie plăcută, eficientă și plină de satisfacții, încurajând, de asemenea, progresul continuu, cu o cale clară de îmbunătățire a abilităților lingvistice și de a obține succes la nivel de examen. În cele din urmă, cursurile noastre sunt concepute pentru a dezvolta abilități de comunicare în limba engleză în viața reală, pe care le puteți utiliza pentru viața de zi cu zi, muncă, studiu și călătorii. De asemenea, acest lucru încurajează și motivează cursanții, deoarece abilitățile pe care le dezvoltă nu sunt doar pentru examen, ci pentru viață.

Detalii curs: 3 ore pe zi pentru 4 săptămâni (luni-vineri – 60 de ore în 4 săptămâni)
Orar Online: 18:30 – 21:30
Orar Offline: 17:30 – 20:30
Perioada: 1 iulie – 30 august
Dimensiunea grupului: 5-10 elevi
Preț: 2592 lei + TVA pe modul de 4 săptămâni (doar 43 lei pe oră,  cu 35% mai putin decât taxele noastre obișnuite!)

De ce Cursurile Native English?

ÎNVĂȚAREA UNEI LIMBI STRĂINE NU MAI TREBUIE SĂ FIE DIFICILĂ SAU OBOSITOARE ​

Ești frustrat pentru că nu vezi o îmbunătățire semnificativă a nivelului tău de engleză (sau al copilului tău)?

Cu ajutorul profesorilor noștri nativi experimentați și a materialelor didactice dezvoltate pe baza cercetărilor de la Harvard și aprobate de British Council, vei învăța/va învăța copilul tău să vorbească engleză ca un nativ, în cel mai scurt timp posibil.

Adio învățare forțată și memorare din manuale! Adio sentimentul că engleza e o limbă grea!

Vă oferim o metodă de învățare naturală prin intermediul jocurilor distractive, cântecelor, activităților interactive, discuțiilor și dezbaterilor.

În doar 2-3 lecții, copiii vor începe să înțeleagă, să întrebe și să răspundă la fraze conversaționale potrivite vârstei lor, fără niciun efort aparent! Iar adolescenții și adulții vor observa că își dezvoltă cu ușurință abilități reale de comunicare în limba engleză și vor simți inspirația să își exprime cu adevărat personalitatea în engleză!

Inscrie-te vara aceasta și hai să creștem nivelul de engleză al tău (sau al copilului tău)!

Vino și tu în lumea limbii engleze cu unul dintre cursurile noastre de vară cu profesori nativi!

  • Program flexibil: doar 1.5 ore pe zi, timp de 5 zile.
  • Rezultate rapide: vei vedea o îmbunătățire semnificativă a nivelului de engleză!
  • Inscrie-te pentru mai multe săptămâni consecutive și vei fi uimit(ă) cât de ușor îți poți dezvolta abilitățile de engleză la nivelul unui nativ!
Hello my name is Samantha Teasdale and I am the founder of Native English School. My vision for the centre was to make it possible for anyone, no matter their location or financial situation, to have access to learning English with expert qualified native teachers! My promise to you is simple: Real English, Real Topics, Real Results, so why not become one of our many happy students and truly start to see a difference in your English language abilities in as little as just one or two lessons!
samantha-teasdale-b

Ce spun parintii si copiii

Dana Carstoiu
Dana Carstoiu
2022-04-04
Both my Kids have had classes by Native English School: my daugter (8) for cca 1 year and my son (11) for 6 months and they love it. The teachers know how to make the class attractive and the children get confidence with speaking as learning is done having fun. It is mostly for improving conversational skills and less related to writing: there are supporting materials but my Kids do not write during the classes. I believe it is the perfect way for classes that take place after school. To conclude, the experience with NES is a positive one and I definitely recommend them.
Florin Cotoc
Florin Cotoc
2022-04-04
Fetita mea urmeaza cursurile NES din martie 2021 si dupa un an progresele realizate sunt vizibile. Mai mult decat atat, acest curs a reusit sa o faca sa indrageasca engleza si acum asteapta cu nerabdare fiecare ora de curs. Alchimia profesorilor cu elevii este deosebita si lectiile sunt atractive si amuzante.
Ligia S
Ligia S
2022-04-04
Lectii de engleza interactive cu profesori nativi. Se pune accent pe conversatie si pe metode interactive care le plac mult copiilor. Recomand si pentru pregatirea pentru examenele Cambridge.
Ana Maria
Ana Maria
2022-04-04
Calitatea actului educational, grupele mici, metodele de predare - toate net superioare alternativelor din piata. Dupa 1 an de British Council in care evolutia a fost zero, copiii mei invata cu placere si accelerat engleza. 5/5 pentru 2 ani si jumatate de colaborare exceptionala.
Madalina C
Madalina C
2022-01-24
Matei face lectii la aceasta scoala din aprilie 2020, deci deja intram in anul 2 de lectii saptamanale cu Native English School. II plac lectiile, ii place si echipa si faptul ca unii sunt mai avansati decat el este un avantaj pentru ca nu invata doar de la profesor, ci de la colegi. Avem teme de facut sub forma unor scurte videoclipuri pe care le face de fiecare data cu incantare, iar eu sunt fericita ca focusul este si pe gramatica la ore, dar mai ales pe exprimare si vocabular - adica exact ce iti trebuie atunci cand mergi intr-o calatorie oriunde in lume: sa te descurci bine in conversatii. Pentru noi orele cu Native English au combinatia optima de invatat si fun.
Oana Stanciu
Oana Stanciu
2022-01-24
Suntem foarte mulțumiți de școala cu profesori nativi de engleză. Fiul meu a învățat foarte repede și are acum note foarte bune la școală. Sunt sigură că îi va fi de folos in viitor, in orice meserie se va califica. Metoda de predare este prietenoasa cu elevul, se joacă învățând și progresează foarte bine. Recomand cu căldură această școală.
English Club
English Club
2020-09-22
A safe and comfortable space for children to learn and practice their English language skills.

Fă primul pas spre a îți oferi șansa de a vorbi engleza ca un nativ.

Școala de vară oferită de Native English School este compusă dintr-o serie de cursuri intensive de limba engleză, ce se desfășoară online si offline (in Bucuresti).

Vei vedea îmbunătățiri semnificative în nivelul de engleză conversațională de la o săptămâna la alta, iar participarea la întreaga serie de cursuri din lunile Iulie-August îți va garanta o învățare rapidă și eficientă a limbii engleze! Suntem siguri că vei privi cu uimire progresul făcut de copilul tău.

Rezervă un loc la școala de vară!