Lectii de limba de engleza vorbita nativ

Gradinita (3-5 ani)

image414

Durata: 1 ora, de doua ori pe saptamâna

Pret: 280 lei pentru 8 sedinte (35 lei/lectie)

Data: 10 septembrie 2018 – 21 iunie 2019


Cum se desfasoara lectiile?

Copilul va fi expus complet la limba engleza britanica vorbita nativ prin intermediul jocurilor distractive, a cântecelor si a altor activitati, utilizând softul interactiv Genki English, care a fost prezentat la TEDx, studiat la Harvard si aprobat de British Council ca metoda rapida si eficienta de invatare a limbii engleze.

De asemenea, sunt incluse notiuni elementare de fonetica.

Lectiile se concentreaza in principal pe vorbire si ascultare, copilul insusindu-si notiuni de vocabular si gramatica adecvate vârstei, putând sa inteleaga expresii simple si sa raspunda la intrebari, precum si sa urmeze instructiuni in limba engleza.


Dar, cel mai important, copilul se va distra in timp ce va invata limba engleza cu un vorbitor nativ.

Ciclul primar (6-11 ani)

image415

Durata: 1 ora, de doua ori pe saptamana

Pret: 280 lei pentru 8 sedinte (35 lei/lectie)

Data: 10 septembrie 2018 – 21 iunie 2019


Cum se desfasoara lectiile?

Copilul va fi expus complet la limba engleza britanica vorbita nativ prin intermediul jocurilor distractive, a cantecelor si a altor activitati, utilizand materiale de pregatire de la Cambridge, softul interactiv Genki English, care a fost prezentat la TEDx, studiat la Harvard si aprobat de British Council ca metoda rapida si eficienta de invatare a limbii engleze. Cursul include, de asemenea, introducerea notiunilor de fonetica.

Lectiile se concentreaza in principal pe vorbire si ascultare, copilul insusindu-si notiuni de vocabular si gramatica ceva mai complexe, dar adecvate varstei, putand sa raspunda la intrebari si sa inteleaga expresii mai complicate, precum si sa urmeze instructiuni in limba engleza.

Cu ajutorul notiunilor de fonetica, copilul va fi capabil sa recunoasca si sa pronunte cuvintele scrise, obiectivul final fiind ca acesta sa poata citi si scrie corect in limba engleza.


Dar, cel mai important, copilul se va distra in timp ce invata limba engleza si va capata increderea necesara pentru a vorbi fluent si a trece cu succes examenele Cambridge!

Ciclul gimnazial (> 12 ani)

image416

Durata: 1 ora, de doua ori pe saptamana

Pret: 280 lei pentru 8 sedinte (35 lei/lectie)

Data: 10 septembrie 2018 – 21 iunie 2019


Cum se desfasoara lectiile?

Copilul va fi expus complet la limba engleza britanica vorbita nativ prin intermediul jocurilor distractive, a cantecelor si a altor activitati, utilizand materiale de pregatire de la Cambridge, softul interactiv Genki English, care a fost prezentat la TEDx, studiat la Harvard si aprobat de British Council ca metoda rapida si eficienta de invatare a limbii engleze.

Lectiile se concentreaza in principal pe vorbire si ascultare, copilul insusindu-si notiuni complexe de vocabular si gramatica, putand sustine o conversatie profunda in limba engleza si reusind sa scrie si sa citeasca la un nivel foarte ridicat.


Dar, cel mai important, copilul va deveni un vorbitor de limba engleza cu un nivel mare de incredere, care a invatat sa inteleaga accentul unui nativ, fiind capabil sa intretina conversatii cu alti nativi la acelasi standard inalt de pronuntie.