Lectii de limba de engleza vorbita nativ

Gradinita (3-5 ani)

image21

Durata: 1 ora, de doua ori pe saptamâna

Pret: 320 lei pentru 8 sedinte (40 lei/lectie)

Data: 9 septembrie 2019 - 12 iunie 2020


Cum se desfasoara lectiile?

Copilul va fi expus complet la limba engleza britanica vorbita nativ prin intermediul jocurilor distractive, a cântecelor si a altor activitati, utilizând softul interactiv Genki English, care a fost prezentat la TEDx, studiat la Harvard si aprobat de British Council ca metoda rapida si eficienta de invatare a limbii engleze.

De asemenea, sunt incluse notiuni elementare de fonetica.

Lectiile se concentreaza in principal pe vorbire si ascultare, copilul insusindu-si notiuni de vocabular si gramatica adecvate vârstei, putând sa inteleaga expresii simple si sa raspunda la intrebari, precum si sa urmeze instructiuni in limba engleza.


Dar, cel mai important, copilul se va distra in timp ce va invata limba engleza cu un vorbitor nativ.

Ciclul primar (6-11 ani)

image22

Durata: 1 ora, de doua ori pe saptamana

Pret: 320 lei pentru 8 sedinte (40 lei/lectie)

Data: 9 septembrie 2019 - 12 iunie 2020

Cum se desfasoara lectiile?

Copilul va fi expus complet la limba engleza britanica vorbita nativ prin intermediul jocurilor distractive, a cantecelor si a altor activitati, utilizand materiale de pregatire de la Cambridge, softul interactiv Genki English, care a fost prezentat la TEDx, studiat la Harvard si aprobat de British Council ca metoda rapida si eficienta de invatare a limbii engleze. Cursul include, de asemenea, introducerea notiunilor de fonetica.

Lectiile se concentreaza in principal pe vorbire si ascultare, copilul insusindu-si notiuni de vocabular si gramatica ceva mai complexe, dar adecvate varstei, putand sa raspunda la intrebari si sa inteleaga expresii mai complicate, precum si sa urmeze instructiuni in limba engleza.

Cu ajutorul notiunilor de fonetica, copilul va fi capabil sa recunoasca si sa pronunte cuvintele scrise, obiectivul final fiind ca acesta sa poata citi si scrie corect in limba engleza.


Dar, cel mai important, copilul se va distra in timp ce invata limba engleza si va capata increderea necesara pentru a vorbi fluent si a trece cu succes examenele Cambridge!

Ciclul gimnazial (> 12 ani)

image23

Durata: 1 ora, de doua ori pe saptamana

Pret: 320 lei pentru 8 sedinte (40 lei/lectie)

Data: 9 septembrie 2019 - 12 iunie 2020


Cum se desfasoara lectiile?

Copilul va fi expus complet la limba engleza britanica vorbita nativ prin intermediul jocurilor distractive, a cantecelor si a altor activitati, utilizand materiale de pregatire de la Cambridge, softul interactiv Genki English, care a fost prezentat la TEDx, studiat la Harvard si aprobat de British Council ca metoda rapida si eficienta de invatare a limbii engleze.

Lectiile se concentreaza in principal pe vorbire si ascultare, copilul insusindu-si notiuni complexe de vocabular si gramatica, putand sustine o conversatie profunda in limba engleza si reusind sa scrie si sa citeasca la un nivel foarte ridicat.


Dar, cel mai important, copilul va deveni un vorbitor de limba engleza cu un nivel mare de incredere, care a invatat sa inteleaga accentul unui nativ, fiind capabil sa intretina conversatii cu alti nativi la acelasi standard inalt de pronuntie.

NOUTATI NATIVE ENGLISH SCHOOL

National Geographic Our World

image24

Pret: 40 lei/ora


Native English School inspira copiii sa invete Engleza Britanica folosind seria National Geographic Our World


Aceste materiale fantastice de pregatire Cambridge aduc la viata clasa, folosind informatii fascinante din lumea reala, care ii motiveaza cu adevarat pe tinerii studenti sa invete limba engleza, in timp ce se distreaza!


Luati legatura cu noi AZI si asigurati-va locul pentru copilul dvs. intr-unul din noile noastre grupuri (locuri limitate).


Materiale:


Rezervare LOC

National Geographic Ted Talks

image25

Pret: 40 lei/ora pentru copii si 55 lei/h pentru adulti.


Native English School ofera cursuri noi pentru adolescenti si adulti, utilizand cele mai recente serii de National Geographic Ted Talks. Ideile mari stimuleaza invatarea si inspira comunicarea. 


Ted Talks aduce idei in sala de clasa, pentru a ajuta cursantii sa-si gaseasca cuvintele in limba engleza. Scopul acestei serii cu adevarat uimitoare este ca eleii sa isi exprime propiile idei in clasa, la locul de munca si in lume!


Luati legatura cu noi AZI si asigurati-va locul intr-unul din noile noastre grupuri (locuri limitate).


 

Materiale:Rezervare LOC