Cursuri ONLINE de limbă engleză cu profesori nativi pentru copii și adolescenți!

 • Curricula concepută pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani
 • Clase cu un număr mic de elevi unde predau profesori cu experiență
 • Toți profesorii sunt vorbitori nativi de limbă engleză
 • Cursuri online programate la ora agreată de cursanți

*Prețuri începând de la 20 de lei! 

ÎNCEARCĂ ACUM GRATUIT!

Native English School este exact ceea ce sugerează și numele: un loc în care copiii pot învăța limba engleza împreună cu profesori nativi,  ca atunci când ar învăța limba maternă.

Cursurile se desfăşoară în clasa virtuală, acolo unde atenția copilului va fi captată pentru învățarea limbii engleze cu ajutorul orelor de curs antrenante, energice și incitante, ce se împletesc cu cântecele distractive, jocurile și exercițiile de gramatică.

Fiecare plan de lecție este creat special pentru nivelul de învățare al copilului, şi în funcţie de vârsta acestuia, astfel încât să-și poată însuși cunoștințele de limbă engleză în cel mai scurt timp.

Toate acestea în timp ce învață să pronunțe și să vorbească engleza ca un nativ, cu un nativ!

La Native English School considerăm că doar atunci când suntem pe deplin captivați de o limbă nouă, învățăm cu adevărat. De aceea am adaptat la vârsta, nivelul și stilul fiercăruia dintre cursanții noștri lecțiile, cluburile și activitățile cu ajutorul unor materiale didactice a căror eficiență a fost dovedită de-a lungul timpului.

Pe lângă pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge: Starters, Movers, Flyers, KET, PET folosind Oxford University Press, materialele National Geographic și Cambridge, Native English School folosește, de asemenea, programe software de ultimă generație, precum National Geographic cu Ted Talks (ajutându-l pe adolescent să își găsească vocea în limba engleză), Jolly Phonis și Genki English (un model de predare TEFL care a fost prezentat la TEDx, studiat la Universitatea Harvard și susținut de Consiliul Britanic).

Iar toate acestea au un singur scop, acela de a oferi copiilor și adolescenților din întreaga lume posibilitatea de a reține cuvinte noi și de a învăța limba engleză în cel mai rapid mod!

PROFESORII NOȘTRI:

 • Toți profesorii Native English School sunt vorbitori nativi de limbă engleză, cu una sau mai multe diplome și atestate recunoscute internaționale precum CELTA, TEFL, TESOL.
 • La Native English School cursanții au posibilitatea de a se înscrie în clase în care activitățile didactice sunt organizate de mai mulți dintre profesori noștri, acest lucru ajutându-i să-și dezvolte eficient și rapid abilitățile de vorbire și înțelegere în limba engleză.
 • Pentru a fi la curent cu cele mai noi metode și materiale de predare, profesorii noștri participă regulat la cursuri de formare profesională.
 • Toți profesorii Native English School au minimum doi ani de experiență la catedră.

Samantha Teasdale
+10 ani de experiență didactică

Garry Baker
+10 ani de experiență didactică

Jeremy Closs
+5 ani de experiență didactică

Cath O'Shea
+8 ani de experiență didactică

MISIUNEA NOASTRĂ:

Misiunea noastră este de a însufleți cursurile prin lecții și activități memorabile și amuzante, oferind astfel copiilor șansa de a învăța limba engleză intuitiv, ca și cum ar fi limba maternă.

PREȚURI:

Cursuri ONLINE de o oră:

SESIUNE DE O ORĂ (pentru vârste 6+) (10 elevi pe grup):

 • 8 cursuri – 320 lei (40 lei/curs)

SESIUNE DE O ORĂ (pentru vârste 6+) (5 elevi pe grup):

 • 8 cursuri – 480 lei (60 lei/curs)  

Cursuri ONLINE de jumătate de oră:

SESIUNI DE 30 DE MINUTE (pentru 3-5 ani) (10 elevi pe grup):

 • 8 cursuri – 160 lei (20 lei/curs)  

SESIUNI DE 30 DE MINUTE (pentru 3-5 ani) (5 elevi pe grup):

 • 8 cursuri – 240 lei (30 lei/curs)
Oferim lecții demo (gratuite) pentru a ne cunoaște și pentru a testa cunoștințele de limba engleză. Ne dorim mult ca fiecare dintre elevii noștri să își găsească locul în grupa potrivită și să se simtă cât mai confortabil pe parcursul lecțiilor.

Formular de înscriere

3-6 ani6-9 ani9-12 ani12+ adolescenți