Slider

 

Oferim o evaluare gratuită noilor cursanți, astfel încât să putem determina nivelul de cunoaștere a limbii engleze, iar apoi să hotărâm împreună care este cel mai potrivit curs pentru fiecare. Ne dorim mult ca toţi cursanții noștri să-și descopere vocea și să se simtă cât mai confortabil de-a lungul acestei frumoase călătorii de învățare a limbii engleze.


Formular înscriere

ÎNSCRIE-TE ASTĂZI PENTRU MAI MULTE INFORMATII

Fă primul pas spre a îi oferi fie copilului tău, fie ție insuți șansa de a vorbi engleza ca un nativ.

Majoritatea cursurilor noastre interactive live încep în septembrie, dar adăugăm in mod uzual grupe noi, indiferent de nivelul de cunoștințe.


Recomand cu multă căldură! Samantha este un suflet minunat și foarte atentă cu copiii! Activitățile sunt atractive, copii sunt foarte relaxați și încântați mereu de ce au făcut la ora de engleza.

Ruxandra Icobet / Facebook

Samantha este foarte dedicată, iar copiii învață engleza britanica nativă prin joc, cu activități creative. Atmosfera e plăcută și degajată, copiii merg cu placere! O recomand cu caldură!

Claudia Simen / Facebook

Sunt foarte bucuroasă că am descoperit Native English School! Atmosfera este primitoare! Am ales cursurile Școlii de Vară și am putut observa progrese chiar după prima săptămână.

Facebook
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider