Lecții de limba engleză cu un profesor britanic nativ, în București.

Înscrie-l la unul dintre cursurile noastre și oferă-i șansa să vorbească engleza ca un nativ!

PREȚURI COPII / ADOLESCENȚI / ADULȚI :

VÂRSTA SUB 7 ANI

392 RON / LUNĂ

grup de 6 – 8 elevi
(8 sesiuni – 49 de RON pentru 45 de minute)

VÂRTSA 7+ ANI

536 RON / LUNĂ

grup de 6 – 8 elevi
(8 ședințe – 67 RON pe oră)

Native English School, cea mai bună alegere pentru părinții care doresc să-și pregătească copiii pentru examenele Cambridge!

Native English School consideră că momentul în care ne lăsăm captivaţi de o limbă străină, abia atunci învățăm cu adevărat! De aceea am personalizat lecțiile și activitățile pentru a fi potrivite pentru orice vârstă, orice nivel și stil de învățare!

CERE O LECȚIE GRATUITĂ!

Misiunea noastră este să însuflețim orele de curs cu ajutorul lecțiilor și activităților distractive și de neuitat, asigurând o metodă rapidă și eficientă de învățare a limbii engleze.

Pe lângă pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge: Starters, Movers, Flyers, KET, PET folosind Oxford University Press, materialele National Geographic și Cambridge, Native English School folosește, de asemenea, programe software de ultimă generație, precum National Geographic cu Ted Talks (ajutându-l pe adolescent să își găsească vocea în limba engleză), Jolly Phonis și Genki English (un model de predare TEFL care a fost prezentat la TEDx, studiat la Universitatea Harvard și susținut de Consiliul Britanic).

Iar toate acestea au un singur scop, acela de a oferi copiilor și adolescenților din întreaga lume posibilitatea de a reține cuvinte noi și de a învăța limba engleză în cel mai rapid mod!

Dar, cel mai important, copilul tău se va distra în timp ce vă învăţa Engleza cu un vorbitor nativ!

Grupe mici, de maximum 5 sau 10 copii

Ne dorim ca toți elevii noștri să facă progrese cât mai repede! Din acest motiv, organizăm grupe cu un număr mic de participanți pentru ca profesorul să poată acorda fiecărui copil atenția de care are nevoie!

Metode de predare internaționale

Cuvinte precum „școală“ sau „învățat“ ne pot speria din cauza experienței noastre personale. Copiii și adolescenții au acum șansa, prin intermediul nostru, să învețe prin joc, distrându-se și urmând cursurile gândite de inovatori în educație la nivel mondial!

Profesor nativ, accent 100% britanic!

Toate lecțiile noastre sunt predate de un profesor britanic nativ și sunt interactive! În acest fel, elevii noștri deprind accentul britanic în mod natural, fără efort! Crezul nostru: învățarea trebuie să fie tot timpul plină de distracție!

Formular înscriere

[contact-form-7 404 "Negăsită"]

Recomand cu multă căldură! Samantha este un suflet minunat și foarte atentă cu copiii! Activitățile sunt atractive, copii sunt foarte relaxați și încântați mereu de ce au făcut la ora de engleza.

Ruxandra Icobet / Facebook

Samantha este foarte dedicată, iar copiii învață engleza britanica nativă prin joc, cu activități creative. Atmosfera e plăcută și degajată, copiii merg cu placere! O recomand cu caldură!

Claudia Simen / Facebook

Sunt foarte bucuroasă că am descoperit Native English School! Atmosfera este primitoare! Am ales cursurile Școlii de Vară și am putut observa progrese chiar după prima săptămână.

Ligia Soare / Facebook

Metodele noastre de predare

Genki English (5-6, 7-9 ani)

Descoperiți lumea Genki, un univers al jocurilor, cântecelor și lecțiilor interactive, toate create pentru a-l ajuta pe cel mic să învețe limba engleză. Genki English este un soft interactiv, studiat de Universitatea Harvard, Facultatea de Educaţie şi Universitatea Oxford, Departamentul de Educaţie, și promovat de British Council ca fiind una dintre cele mai eficiente și distractive metode de însușire a cunoștințelor de vocabular, gramatică, dar și de fonetică a limbii engleze. Genki English cuprinde peste 120 de activități, cântece, jocuri și fotografii menite să le capteze atenția celor mici și să-i motiveze în a comunica în limba engleză.

National Geographic Our World (8 ani +)

Seria educativă National Geographic Our World a fost special creată pentru a-i încuraja pe copii să descopere informații și cunoștințe de cultură generală în limba engleză. Aceste materiale au avantajul de a-i antrena pe cei mici în lectură și comunicare explorând lumea în imagini! Propunem National Geographic Our World ca metodă de aprofundare a limbii engleze pentru copiii mai mari de 8 ani: ei vor descoperi lumea fascinantă National Geographic, exersându-şi vocabularul, gramatica și accentul britanic.

TED Talks (adolescenți și adulți)

Conferințele TED și-au început tradiția în urmă cu 30 de ani în California, Statele Unite ale Americii. De-a lungul anilor, figuri emblematice ale lumii și-au expus ideile și filosofia de viață în discursuri de aproximativ 18 minute, discursuri care prin profunzime și puterea motivațională, au influențat oameni din întreaga lume. Platforma educațională TED Talks a fost lansată de curând, iar Native English School este unul dintre puținele centre din București care folosește acest material didactic de ultimă oră pentru a preda limba engleză. Fiecare curs are în centru un TED Talk motivațional care acoperă vocabularul, înțelegerea, gramatica, discuții și dezbateri, cu scopul de a inspira adolescenții și adulții să-și găsească propria voce în engleză!

Cambridge English

Certificatele Cambridge English sunt recunoscute de peste 25.000 de instituții de învățământ, angajatori și guverne din întreaga lume.
Abordarea noastră unică face ca învățarea limbii engleze să fie plăcută, eficientă și plină de satisfacții, încurajând în același timp progresul continuu, cu o metodă clară de îmbunătățire a abilităților lingvistice pentru obținerea succesului la examen.
Cursurile noastre sunt concepute pentru a dezvolta abilități de comunicare în limba engleză în viața reală, pe care copiii le pot folosi în viața de zi cu zi, muncă, studiu și călătorii. Acest lucru îi încurajează și îi motivează pe elevi, deoarece abilitățile pe care le dezvoltă nu sunt doar pentru examen, ci pentru viață. 

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider