Lecții de limba engleză cu un profesor britanic nativ, în București.

Înscrie-l la unul dintre cursurile noastre și oferă-i șansa să vorbească engleza ca un nativ!

Durata: 1 oră, de două ori pe săptămână

Preț: 320 lei pentru 8 ședinte (40 lei/lecție)

Data: 9 septembrie 2019 – 12 iunie 2020

REZERVĂ ACUM UN LOC

Native English School, cursuri ideale pentru cei care își pregătesc examenul Cambridge!

Native English School consideră că momentul în care ne lăsăm captivaţi de o limbă străină, abia atunci învățăm cu adevărat! De aceea am personalizat lecțiile și activitățile pentru a fi potrivite pentru orice vârstă, orice nivel și stil de învățare!

CERE O LECȚIE GRATUITĂ!

Misiunea noastră este să însuflețim orele de curs cu ajutorul lecțiilor și activităților distractive și de neuitat, asigurând o metodă rapidă și eficientă de învățare a limbii engleze.

Copilul va fi expus permanent la Engleza Britanică Nativă prin jocuri distractive, cântece şi alte activaţi utilizând softul interactiv Genki English prezentat la TEDx, cercetat la Harvard şi susţinut de British Council că o metodă rapidă şi eficientă de învăţare a limbii engleze.

Cu accentul pus pe vorbire şi ascultare, copilul tău va învaţa un vocabular şi o gramatică adecvate vârstei, va fi capabil să înţeleagă şi să răspundă la întrebări, dar şi să urmeze instrucţiuni în limba engleză. Dar, cel mai important, copilul tău se va distra în timp ce vă învăţa Engleza cu un vorbitor nativ!

Grupe mici, de maximum 10 copii

Ne dorim ca toți elevii noștri să facă progrese cât mai repede! Din acest motiv, organizăm grupe cu un număr mic de participanți pentru ca profesorul să poată acorda fiecărui copil atenția de care are nevoie!

Metode de predare internaționale

Cuvinte precum „școală“ sau „învățat“ ne pot speria din cauza experienței noastre personale. Copiii și adolescenții au acum șansa, prin intermediul nostru, să învețe prin joc, distrându-se și urmând cursurile gândite de inovatori în educație la nivel mondial!

Profesor nativ, accent 100% britanic!

Toate lecțiile noastre sunt predate de un profesor britanic nativ și sunt interactive! În acest fel, elevii noștri deprind accentul britanic în mod natural, fără efort! Crezul nostru: învățarea trebuie să fie tot timpul plină de distracție!

Formular înscriere
5-6 ani7-9 ani10-11 ani12+ adolescenți


Recomand cu multă căldură! Samantha este un suflet minunat și foarte atentă cu copiii! Activitățile sunt atractive, copii sunt foarte relaxați și încântați mereu de ce au făcut la ora de engleza.

Ruxandra Icobet / Facebook

Samantha este foarte dedicată, iar copiii învață engleza britanica nativă prin joc, cu activități creative. Atmosfera e plăcută și degajată, copiii merg cu placere! O recomand cu caldură!

Claudia Simen / Facebook

Sunt foarte bucuroasă că am descoperit Native English School! Atmosfera este primitoare! Am ales cursurile Școlii de Vară și am putut observa progrese chiar după prima săptămână.

Ligia Soare / Facebook

Metodele noastre de predare

Genki English (5-6, 7-9 ani)

Descoperiți lumea Genki, un univers al jocurilor, cântecelor și lecțiilor interactive, toate create pentru a-l ajuta pe cel mic să învețe limba engleză. Genki English este un soft interactiv, studiat de Universitatea Harvard, Facultatea de Educaţie şi Universitatea Oxford, Departamentul de Educaţie, și promovat de British Council ca fiind una dintre cele mai eficiente și distractive metode de însușire a cunoștințelor de vocabular, gramatică, dar și de fonetică a limbii engleze. Genki English cuprinde peste 120 de activități, cântece, jocuri și fotografii menite să le capteze atenția celor mici și să-i motiveze în a comunica în limba engleză.

National Geographic Our World (8 ani +)

Seria educativă National Geographic Our World a fost special creată pentru a-i încuraja pe copii să descopere informații și cunoștințe de cultură generală în limba engleză. Aceste materiale au avantajul de a-i antrena pe cei mici în lectură și comunicare explorând lumea în imagini! Propunem National Geographic Our World ca metodă de aprofundare a limbii engleze pentru copiii mai mari de 8 ani: ei vor descoperi lumea fascinantă National Geographic, exersându-şi vocabularul, gramatica și accentul britanic.

TED Talks (adolescenți și adulți)

Conferințele TED și-au început tradiția în urmă cu 30 de ani în California, Statele Unite ale Americii. De-a lungul anilor, figuri emblematice ale lumii și-au expus ideile și filosofia de viață în discursuri de aproximativ 18 minute, discursuri care prin profunzime și puterea motivațională, au influențat oameni din întreaga lume. Am ales TED Talks ca material didactic la Native English School tocmai pentru a-i stimula pe adolescenți și adulți să-și exprime propriile idei şi să dobândească mai uşor abilitatea de vorbire în engleză.

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider