Invata Engleza de la un Profesor Britanic

copilul tau se va distra in timp ce va invata Engleza

Iti doresti ca si copilul tau sa vorbeasca Engleza ca un Nativ?

 

Iti doresti ca si copilul tau sa vorbeasca Engleza ca un Nativ


Inscrie-l la unul dintre cursurile noastre si ofera-i oportunitatea de a invata de la un Profesor Britanic Nativ


  • Cost: 280 lei/luna (8 sesiuni de grup)
  • Grupe de varsta: 3-5, 6-11 si 12+


Ce se intampla in clasa?

Copilul tau va fi expus la Engleza Britanica nativa prin jocuri amuzante, cantece si alte activitati, folosind materiale de pregatire pentru Cambridge si softul interactiv Genki English, ce a fost prezentat pe TEDx, a fost studiat la Harvard si a fost promovat de catre British Council ca o metoda rapida si eficienta de invatare a limbii engleze. Cursul include si o introducere in fonetica.


Cu accentul pus pe vorbire si ascultare, copilul tau va invata un vocabular si o gramatica extinsa dar adecvata varstei, va fi capabil sa inteleaga si sa raspunda la intrebari si sa urmeze instructiuni. Cu ajutorul foneticii, copilul tau va fi capabil sa recunoasca si sa pronunte Engleza scrisa cu scopul final de a reusi sa citeasca si sa scrie in Engleza.


Cel mai important, copilul tau se va distra in timp ce va invata Engleza si va deveni un vorbitor sigur pe sine, care intelege accentul unui nativ si va fi capabil sa poarte conversatii la acest standard de pronuntie si va performa la examenele Cambridge.

Ce se intampla in clasa?

 Inscrie-l la unul dintre cursurile noastre si ofera-i oportunitatea de a invata de la un Profesor Britanic Nativ. 

Afla toate detaliile

Engleza pentru copii si adolescenti

Cat de importanta este cunoasterea limbii engleze in societatea din care facem parte?

Ne putem da singuri seama ca motorul relationarii dintre oamenii din intreaga lume este engleza. Globalizarea se face in engleza, iar mediul de afaceri performeaza in intreaga lume doar pentru ca principalii jucatori comunica intre ei in engleza. Adultii care au hotarat sa invete limba lui Shakespeare la maturitate si-au dat seama, cel mai probabil, ca misiunea nu este chiar atat de usoara, in ciuda filmelor, programelor TV si numeroaselor informatii pe care societatea le ofera in engleza. Pentru copii, lucrurile sunt diferite. Acestia isi pot insusi mult mai usor o limba straina si chiar pot sa o vorbeasca nativ daca parintii aleg cursuri de engleza cu profesor englez. 

Scoala de engleza cu profesor britanic din Bucuresti

image143

Scoala de vara Native English School din Bucuresti este ideea doamnei Samantha Teasdale, originara din UK si stabilita in Bucuresti in 2012. Aceasta s-a gandit la o solutie prin care copiii romani pot fi invatati sa vorbeasca in limba engleza, fara a avea accent sau o pronuntie incorecta. 

Cu o multime de activitati interesante, aceasta scoala este din ce in ce mai populara si ofera rezultate extrem de bune pentru copiii si adolescentii care o frecventeaza.

Native English School, ideala pentru cei care doresc pregatire examen Cambridge

image144

Elevii care doresc sa obtina atestarea Cambridge se pot orienta spre cursurile scolii noastre, unde rezultatele sunt rapide si foarte eficiente. Cursurile au loc de 2 ori pe saptamana, dureaza o ora si sunt bazate, de asemenea, pe practica Genki. Se pune un focus puternic pe vorbire si intelegere, dar si pe insusirea unui vocabular cat mai complex. La sfarsitul unui curs, copiii si adolescentii sunt mult mai increzatori in capacittea lor de a conversa si au cunostinte solide de vocabular si gramatica.

Rezultate excelente prin activitati diversificate si cursuri


Rezultatele sunt foarte bune din mai multe motive:


  • Se acorda atentie fiecarui elev in parte, corectandu-se greselile de vorbire si de exprimare;
  • Se urmeaza programe complexe, recunoscute la nivel mondial, precum Genki English program. Acesta este un model de predare prezentat in cadrul TEDx si dezvoltat de Universitatea Harvard. Cu ajutorul sau, copiii pot retine mult mai usor noi cuvinte.
  • Se practica tot felul de activitati interesante. Spre exemplu, in timpul vacantelor se organizeaza o scoala de vara engleza, cu lectii si activitati foarte atractive pentru cei mici. Aceasta scoala implica zilnic 2 ore de curs de limba engleza pentru copii, in compania unui profesor britanic si 1 ora de activitati precum cantece si dans, arta, jocuri sau iesiri in natura.


Cui ii sunt adresate aceste cursuri de engleza nativa?


Exista 3 categorii de elevi ce pot participa la cursuri

  1. copiii intre 3 si 5 ani,
  2. cei intre 6 si 11 ani 
  3. si cei care au peste 12 ani.

    In functie de varsta, metodele de invatare, activitatile si jocurile au complexitate diferita!

Engleza pentru copii si adolescenti