REZERVA UN LOC! 0739 881 818

NOU! Native English Code Skool – IULIE SI AUGUST 2019

image88

Fii creativ, conectează-te, învață limba engleză, învață programare!

Native English School dorește să ajute și să inspire toți copiii să ia parte la lumea digitală.  De aceea lansăm Native English Code Skool !

Copiii învață cod și interacționează în limba engleză

Un loc unde copilul tău poate veni nu numai pentru a învăța cod și a-și proiecta propriile jocuri pe calculator, ci și unde poate fi într-un mediu de limbă engleză în afara mediului de la școală! 

Profesor de informatică din Marea Britanie!

Aici copilul poate să își folosească cu adevărat cunoștințele de limbă engleză din acest moment, la care să se adauge altele noi, toate acestea împreună cu un profesor de informatică din Marea Britanie!  

Native English Code Skool și BBC micro:bit !

Primul loc din România unde se folosește ca material didactic tehnologia BBC micro:bit (https://microbit.org/research/) – cea mai ușoară și eficientă metodă de dobândire a noțiunilor digitale.


Studiile atestă că:

 

  •  90% dintre elevii care au folosit BBC micro:bit au spus că oricine poate învăța programare cu ajutorulacestei tehnologii.  
  • 86%  dintre elevii care au folosit BBC micro:bit au povestit cum tehnologia a făcut cursurile de informatică mult mai interesante.
  •  Iar  cu 70% mai multe fete au declarat că vor alege să studieze informatica după ce au folosit BBC micro:bit.     Mai multe informaţii despre micro:bit, aici: https://microbit.org/research/ 

 Condiții:

Cunoștințe la nivel de bază/pre-intermediar de limbă engleză

Cont Gmail și laptop personal – vom descărca softul direct pe laptopul copilului, astfel încât acesta să poată exersa acasă ceea ce a învăţat la curs și să-și creeze singur propriile jocuri video.   

Durata Code Skool și prețurile

 Durata: 2 ore pe zi/1 săptămână Preț: 400 de lei/săptămână + 50 de lei pentru materiale didactice


Program Native English Code Skool (9-11 ani) 10.00-12.00 


Program Native English Code Skool (12-14 ani) 12.30-14.30 

Profesor Bohdan Pantella

 Bohdan Pantella este  profesor de informatică originar din Manchester, Marea Britanie.


 Cu o vastă experiență, profesorul a predat în mai multe școli britanice, precum și în mai multe şcoli internaţionale britanice din întreaga lume (România, Orientul Mijlociu, Asia şi Africa, predând limba engleză copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 18 ani).


Pasiunea sa este Programarea și crearea de jocuri video sunt pasiunile sale, iar prin metodele sale de predare dorește ca elevii să-și dezvolte noi abilități în acest domeniu. 


 Program de vară Code Skool
Code Skool se derulează în perioada iulie-august și are un program structurat în module de câte o săptămână, ce constau în 10 ore de învățare cu un profesor britanic de informatică. 


Fiecare săptămână are o tematică anume, astfel încât îți poți înscrie copilul pentru un singur modul sau poți alege să-l înscrii pentru tot programul.   

image89